Mainos

Tällaisia ovat lukijoiden unelmaleivät

Kysyimme Leivontanurkan lukijoilta, millainen on heidän unelmiensa leipä. Palkintona kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Electrolux leivontakone: sillä voi tehdä leivän lisäksi erilaisia taikinoita, hilloja, kakkuja ja jälkiruokia.

Itse leivotun leivän tuoksu leijailee keittiöstä ja herättää lempeästi uuteen päivään. Millainen on sinun unelmaleipäsi? Tässä ovat TOP-listat lukijoiden suosikki raaka-aineista:

Mitä jauhoja taikinaan?

1. Sämpyläjauhoseos

2. Graham Täysjyvävehnäjauho

3. Ruisjauho

4. Erikoisvehnäjauho

5. Hiivaleipäjauho

Mitä lisukkeita?

1. Porkkanaraaste

2. Juustoraaste

3. Siemeniä

4. Kaurahiutaleita

5. Kauraleseitä

Lisäksi:

1. Rusinoita

2. Valkosipulia

3. Oliiveja

4. Voita

5. Auringonkukansiemeniä

... ja tietysti rakkautta!

Kisa päättyi

Onnea, voittaja on Kirsi Oulusta.

Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Electrolux leivontakone arvoltaan 160 euroa. Leivontakoneen ajastimella voi säätää aloitusajan jopa 12 tunnin päähän, siitä löytyy 15 eri ohjelmaa briosseista pikaleipään ja vanukkaista sokerikakkuun. LCD-näyttö on helppo käyttää ja alas taittuva vaivausterä helpottaa vuoasta irrottamista. Terä kääntyy vaivausasentoon automaattisesti ja laskeutuu lopuksi alas ennen paistovaihetta. Lue lisää tuotteesta täältä.

Kilpailu oli voimassa 4.9.–2.10.2013. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestää Myllyn Paras Oy. Säännöt ja rekisteriseloste.

Palkinto:

Kilpailun tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja