Tällaisena Robin Packalenia ei ole ennen nähty! Uusi miehistynyt tähtiartisti sävähdyttää musiikkivideolla kaunottaren kanssa

8:46
Katso videolta, mitä miehen kansainväliselle uralle kuulu nyt sekä maistiainen uudelta musiikkivideolta!

Uutta musiikkia julkaissut Robin Packalen tähtää edelleen kansainväliseksi tähdeksi.    

Kansainvälistä uraa tekevä tähtiartisti Robin Packalen, 21, julkaisi perjantaina 12. kesäkuuta uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen. Benefits-kappale edustaa tähtiartistille uutta tummanpuhuvaa musiikkityyliä. Musiikkivideolla mies esiintyy tanssijaJoalin Loukamaan kanssa vaikuttavissa kohtauksissa, jotka käsittelevät parisuhdetta. 

– Siinä on todella ristiriitainen tunnelma, koska se on esimerkki parisuhteesta, jossa toinen osapuoli on dominoiva ja ajaa sen toisen ihmisen ajatuksia pikkuhiljaa alas ja toinen ihminen menee sen toisen ihmisen ehdoille. Tässä on minun päänsisäisen ajatusmaailmani, mitä se voi olla, Packalen kertoo. 

Iloisesta ja pirteästä olemuksesta tunnettu mies halusi näyttää itsestään myös toisen puolen. 

– Halusin näyttää, että ajattelen ja mietin näitä elämän syvällisempiäkin puolia.

Packalen käynnisti viime vuonna kansainvälisen artistiuransa, jota hän työstää tiiminsä kanssa.

Koronatilanteen vuoksi Packalen joutui perumaan kaikki Suomen ja ulkomaan keikkansa. Katso videolta, mitä miehen kansainväliselle uralle kuulu nyt sekä maistiainen uudelta musiikkivideolta!

Packalen aikoo julkaista pian lisää uutta musiikkia. Turkulainen laulajatähti nousi koko kansan suosioon vuonna 2012 julkaistuaan menestyskappaleen Frontside Ollien.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja