Maailmalla uraa takova Joalin, 16, suuntaa tähteyteen: "Haluaisin mennä suoraan artistin elämään"

3:47

Maailmankiertueella Now United -yhtyeensä kanssa oleva 16-vuotias suomalaistyttö Joalin unelmoi Hollywood-tähteydestä ja aikoo tehdä paljon töitä sen eteen.

VIDEO: 16-vuotias Joalin matkustaa maailmalla Now Unitedin kanssa: "Tämä on unelmani"

Now United -yhtye koostuu 14 nuoresta, joista jokainen on kotoisin eri maasta.

Yhtyeen suomalaisvahvistus Joalin Loukamaa, 16, kiertää tällä hetkellä maailmaa yhtyeensä kanssa ja haaveilee supertähteydestä Los Angelesissa.

Meksikossa vanhempiensa kanssa asuva Loukamaa kertoo MTV:n haastattelussa aikovansa muuttaa Yhdysvaltoihin ja satsaavansa täysillä artistin uraan.

Huippu-ura tehdään töitä tekemällä, eikä opiskelut ole nuorukaisen tulevaisuuden suunnitelmissa.

– Haluaisin mennä suoraan artistin elämään, mutta katsotaan, Loukamaa kertoo.

Suomalaisnuorukaiselle haave supertähteydestä on hyvinkin mahdollista, sillä ryhmän perustaja on mediamoguli Simon Fuller.

Fullerilta löytyy ansioluettelostaan muun muassa Spice Girls- ja S Club 7 -yhtyeiden managerin pesti, sekä maailmalle levinneiden Idol- ja Tanssii Tähtien Kanssa -formaattien luominen.

Now United -tähti pääsi ryhmään tanssijana. Laulaminen tuotti aluksi haasteita, mutta nuorukainen kertoo kehittyneensä myös siinä paljon.

– Laulaminen on myös haasteellista. Tulin tähän ryhmään tanssijana, mutta nyt minun pitää myös laulaa. Olen aina halunnut laulaa, mutta omasta mielestä en ole niin hyvä.

”Kiinan muurilla tuli käytyä”

Maailmankiertueen aikana Loukamaa on päässyt näkemään upeita paikkoja ja maistelemaan paikallisia ruokia.

– Kiinan muurilla tuli käytyä. Se oli todella makeaa. Kaikissa maissa on saanut maistaa niiden ruokia. Japanissa kaikki oli tulista. Rakastan matkustamista ja maat ovat ylittäneet kaikki odotukseni.

Kiertueella jouluun asti

Kiertue kestää jouluun saakka, jolloin yhtyeen jäsenet suuntaavat kotimaihinsa. Ennen joulua on luvassa vielä pieni visiitti kotona. Koti-ikävää helpotetaan pitämällä yhteyttä perheeseen ja ystäviin päivittäin.

– Saan joka päivä kuvia perheeltä ja lähetän myös kuvia heille, että tietävät, mitä täällä puuhataan.


Sosiaalisessa mediassa aktiivinen kaunotar kertoo käyvänsä Suomessa niin usein kuin mahdollista ja iloitsee hänen suomalaisista faneistaan.

– Tosi ihanaa kuulla, että sielläkin on faneja.

Yhtye tekee tällä hetkellä uutta musiikkia. Now Unitedilla on myös oma YouTube-kanava, missä voi seurata yhtyeen matkaa maailmantähteyteen.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja