Takaisin deittailemaan rankan eron jälkeen – näin teet sen!

Deittailu katkeran tai karvaan eron jälkeen ei aina ole helppoa. Sydänsurujen yli ja takaisin metsästyksen pariin selviät parhaiten murehtimatta. Jos tämä on vaikeaa, pidä nämä kahdeksan kultaista sääntöä mielessäsi – ja pian oletkin jo löytänyt uuden rakkauden!

1. Anna itsellesi aikaa

Vaikka sydänsurujen turruttaminen tuntuisikin hyvältä vaihtoehdolta, pahentaa se luultavasti vain tilannettasi. Laastari ei tepsi, jos alla muhii pesäke, joka vaatii aikaa parantuaakseen. Hidasta, yritä olla murehtimatta ja tutustu itseesi ja siihen, mitä todellisuudessa haluat, uudelleen.

2. Keskity olennaiseen

Mitä todellisuudessa haluat kumppaniltasi? Oletko huomannut, että moni sellainen, jota et elämääsi kaipaa, viehättyy sinusta? Keskity asioihin, jotka kiinnostavat sinua!

3. Nettideittailu kunniaan

Netissä deittailu ei ole enää häpeällistä tai kiellettyä – sisäistä se ja käytä tieto hyväksesi.

4. Hakeudu sinkkujen seuraan

Löydä uusia sinkkukavereita, jotta voitte käydä yhdessä ulkona ja löytää tuttavuuksia. Uusi harrastus eron murtamalle ei myöskään tee pahaa – ehkä tapaat unelmiesi uuden kumppanin vaikkapa kuntosalilla?

5. Opettele luottamaan

Uuteen ihmiseen luottaminen eron jälkeen voi olla vaikeaa, mutta sen arvoista – ja jopa välttämätöntä. Jos taas et pääse epäluuloistasi eroon, voi yrityksesi löytää uusia suhteita olla tuhoon tuomittuja.

6. Älä puhu pahaa

Vaikka välillä mieli tekisi, älä silti sorru puhumaan pahaa entisistä kumppaneistasi. Ei sinun heitä kehuakaan tarvitse, mutta potentiaalinen tuleva puoliso ei ainakaan arvosta sitä, että tulevaisuudessa hänestäkin voitaisiin kuiskutella pahaa.

7. Älä puhu liikaa lapsistasi

Vaikka lapsesi ovatkin sinulle varmasti tärkeitä, älä käytä koko aikaa treffeillä uuden ihmisen kanssa heistä puhumiseen. Voit vaikka turvautua sääntöön: Ensimmäisillä treffeillä voit puhua lapsistasi viisi minuuttia, toisilla 10, kolmansilla ehkä jo vartin...

Muista myös, että lapsesi vaativat aikaa, jotta tottuvat uuteen kumppaniisi. Puhu, kuuntele ja ymmärrä heitä.

8. Älä vello menneisyydessä

Keskity tähän hetkeen, älä vello menneessä. Ystävällisyys ja hetkessä eläminen kerryttävät paljon enemmän hyvää karmaa kuin päivän pahan työpäivän vatvominen ja pomon selkään puukottaminen.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Huff Post Divorce

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja