Tähtikuskin sopimusehdoista paljastus, kovaa vihjailua Valtteri Bottaksen F1-paikan täyttämisestä – "Toto Wolff soittelee jatkuvasti"

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff on pommittanut Max Verstappenia ja tämän perhettä puhelinsoitoilla hollantilaiskuskin F1-tulevaisuuteen liittyen, uutisoi saksalainen Auto Bild.  

F1-sarjan tuolileikki ei rauhoitu missään vaiheessa, ja näyttää siltä, että ainakin mestaritalli Mercedes pitää jatkuvasti verkkonsa vesillä. 

Valtteri Bottas ajaa tällä hetkellä kolmatta kauttaan Mercedeksellä, mutta hänellä ei ole sopimusta tulevalle vuodelle. Ainakin Esteban Ocon on yksi ehdokas Bottaksen paikalle, jos suomalaiskuskin otteet eivät miellytä Mercedeksen johtoa tällä kaudella. 

Auto Bildin mukaan myös Red Bullin Max Verstappen kuuluu Mercedeksen kiinnostuksen kohteisiin. Hollantilaisella on sopimus Red Bullin kanssa vuoden 2020 loppuun, mutta Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko paljasti, että paperissa on suorituskykyyn liittyvä ehto, joka tallin pitää täyttää.    

Markon mukaan ainakin Mercedes on tämän suhteen hereillä. 

– Toto Wolff soittelee hänelle (Maxille) ja hänen isälleen Josille jatkuvasti, on soitellut jo kuukausia, Marko kommentoi Auto Bildille. 

– Olen kuitenkin rauhallinen, sillä suorituskykyyn liittyvän ehdon pitäisi olla varma. Hän tuntee olonsa hyväksi tallissa, ja jos tarjoamme hänelle mestaruustason auton, en ole huolissani siitä, että hän lähtisi, Marko lisää. 

Verstappen on kahden osakilpailun jälkeen MM-sarjassa kolmantena. Edellä ovat Mercedeksen Lewis Hamilton ja Bottas, jonka loisto-otteet ovat tuoneet hänelle sarjan piikkipaikan. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​


Lue myös:

    Uusimmat