Taapero sai napattua pullon hyvin tummaa rusketusvoidetta – kuvista viraalihitti: "Poika itse ajatteli, että on puhdas"

2:01
Kesä tulee! Osaatko levittää aurinkovoidetta oikein? Moni tekee saman virheen – katso ohje

Kun Alanan poika sottasi itsensä hyvin tummalla tekorusketusvoiteella, epätoivoinen äiti sai huomata, ettei ihon puhdistaminen feikkipäivetyksestä olekaan aivan helppoa.

Kun Alana Reedin poika päätti "puhdistaa" itsensä kotoa löytämänsä purkin sisällöllä, äiti päätyi etsimään apua sosiaalisesta mediasta, kertoo Yahoo.

"Aluksi ajattelin, että hänellä on likaa naamallaan"

Australialainen Alana julkaisi poikansa kuvan netissä sen jälkeen, kun lapsi oli sotannut itsensä yltä päältä tekorusketusvoiteeseen. Daily Mailin tietojen mukaan kyseessä oli "hyvin tummaa rusketusta" etsivälle sopiva rusketussävy, ja Alana yrittikin kysellä yksityisessä Facebook-ryhmässä ihonpuhdistusvinkkejä.

– Aluksi ajattelin, että hänellä on likaa naamallaan, kun hän juoksi käytävää minua kohti, Alana kuvailee Yahoon haastattelussa.

Kuvat levisivät yksityisestä Facebook-ryhmästä pian myös medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Väri ei irronnutkaan

Pian kävi ilmi, että taapero oli saanut käsiinsä tekorusketuspullon. Päivetys ei suostunut pesuyrityksistä huolimatta irtoamaan.

– Olen kokeillut sitruunaa, vauvaöljyä, mikään ei toimi, Alana kuvaa.

Kuvista tuli kaikesta huolimatta hitti: ne lähtivät leviämään medioihinkin kulovalkean tavoin. Alana myös sai nettikansalta puhdistusvinkkejä aina alkoholilla pyyhkimisestä alkaen.

Alana kertoi Daily Mailille, että yritti puhdistaa lapsen ihoa myös sokerilla, oliiviöljyllä ja kylpypommilla, mutta mikään ei auttanut.

– En halua käyttää kovia kemikaaleja hänen ihoonsa. Vaihtoehdot loppuvat.

Moni kuitenkin huomautti, että paras tapa puhdistaa iho saattaa olla aika: tekorusketus haalistuu ajan myötä.

Lapsi ei ymmärtänyt ongelmaa

Äidin kauhistuksesta huolimatta taapero itse oletti näyttävänsä hyvältä ja puunatulta.

– Poika itse ajatteli, että on puhdas, ja hoki sitä hyvin ylpeästi. Minulta vei puoli tuntia vakuuttaa asia hänelle, jouduin näyttämään peilin avulla, ettei hän ole yhtään puhdas eikä hän ole käyttänyt ihoonsa saippuaa, äiti kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja