Mainos

Taapero ei halunnut käydä nukkumaan – ryntäsi karkuun ja putosi ikkunasta kuolemaan

Isä oli todistamassa traagista hetkeä, jona hänen liki kaksivuotias poikansa putosi kylpyhuoneen ikkunasta kohtalokkain seurauksin.

Nukkumaanmenoaikana äitiään karkuun juossut alle kahden vuoden ikäinen Jayden Beckett oli kiivennyt wc-istuimen kautta ikkunalaudalle, ennen kuin menetti tasapainonsa ja putosi pää edellä ikkunasta. Vaikka lapsi saatiin nopeasti hoitoon, mitään ei ollut tehtävissä.

Putoaminen aiheutti lapselle parantumattoman aivovamman

Kuolinsyytutkinnassa selvisi, että pojan isä oli tapahtumahetkellä talon ulkopuolella tupakalla.

– Näin hänen iskeytyvän pää edellä katuun, isä Jay kertoo huhtikuussa sattuneesta järkyttävästä tapauksesta.

– Me menimme sänkyyn, mutta muutaman minuutin päästä Jayden juoksi pois. Luulin hänen juoksevan tapansa mukaisesti luonamme asuvan sisareni luokse välttyäkseen nukkumaanmenolta. Uskoin, että hän palaisi itse takaisin tai, että siskoni toisi hänet. Sitten kuulin Jayn huutavan portaista, että Jayden on pudonnut ikkunasta, pojan äiti Stephanie kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vanhemmat soittivat ambulanssin paikalle, mutta päättivät kuitenkin lähteä itse ajamaan vakavasti loukkaantunutta lastaan kohti läheistä sairaalaa. Matkalla poika lakkasi hengittämästä.

– Pitelin häntä auton etupenkillä ja puhuin hätäkeskuksen kanssa samalla, kun me ajoimme. He käskivät meitä ajamaan sivuun, elvytystaitoinen äiti kertoo.

Paikalle saapunut ambulanssi kiidätti pojan erikoissairaalaan, jossa hänet kytkettiin elintoimintoja ylläpitävään koneeseen. Lääkärit joutuivat kuitenkin pian kertomaan vakavasta aivovauriosta kärsivän pikkupojan vanhemmilla huonot uutiset; merkkejä parantumisesta ei löytynyt. Kolmen päivän kuluttua poika irrotettiin laitteista ja julistettiin kuolleeksi.

Vanhemmat: Sama olisi voinut tapahtua kenelle tahansa

Vanhemmat uskovat, että poika oli nähnyt tai kuullut ikkunan kautta ulkona olleen isänsä, tai sitten jokin muu asia oli kiinnittänyt pojan huomio.

– Jayden oli yksin minuutteja, jos sitäkään. Hänen äitinsä luuli hänen juoksevan tätinsä huoneeseen, isä kertoo.

Poika oli todennäköisesti kiivennyt vessanpöntön kautta ikkunalle, menettänyt tasapainonsa ja pudonnut. Vanhempien mukaan kylpyhuoneen ikkuna aukeaa helposti, mutta ikkuna oli myös saattanut olla valmiiksi auki lämpimän sään vuoksi.

– Monet vanhemmat olisivat saattaneet käyttäytyä samalla tavalla, ja sama olisi saattanut tapahtua kenelle tahansa vanhemmalle. Jayden ei ollut koskaan ennen kiivennyt pöntön päälle, mutta osasi kiivetä, isä kertoo.

Lähde: Mirror

***

2:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.