Mainos

Syyttäjän raju väite: Ulvilan murhassa viitteitä saatananpalvonnasta

Syyttäjä on toimittanut korkeimmalle oikeudelle lisämateriaalia liittyen Ulvilan murhaan. Poliisi on syyttäjien pyynnöstä suorittanut lisätutkintaa viime kesästä lähtien.

Tutkinnan aikana poliisi on haastatellut useaan kertaan Anneli Auerin ja surmatun Jukka Lahden lapsia sekä muita todistajia.

Lisätutkinnassa on syyttäjän mukaan saatu näyttöä siitä, että Auer ja Lahti ovat riidelleet usein. Syyttäjän mukaan Auer on kohdistanut väkivaltaa niin mieheensä kuin lapsiinsa useaan otteeseen.

Tutkinnassa on tullut esille myös saatananpalvontaan viittaavia asioita, kuten viiltelyä, eläinten uhraamista ja muita rituaaleja.

Asia käy ilmi syyttäjän korkeimmalle oikeudelle toimittamasta lisätutkinnasta.

Myös Lahden ruumiissa on ollut merkkejä haavoista, jotka eivät sovi Auerin kertomukseen kamppailutilanteesta ja ulkopuolisesta hyökkääjästä.

Syyttäjien mukaan on mahdollista, että henkirikoksessa on ollut kyse saatananpalvonnasta. Tätä tukee syyttäjien mukaan Lahden veren ja tuhkan käyttö rituaaleissa.

"Katsomme, että korkeimmassa oikeudessa esitetty todistelu osoittaa varmuudella, että Anneli Auer on tappanut Lahden, ja että se pois sulkee ulkopuolisen tekijän järkevän epäilyn ulkopuolelle."

Murha tapahtui vuonna 2006. Auer on kiistänyt henkirikoksen. Myös Vaasan hovioikeus päätyi viime kesänä toteamaan Auerin syyttömäksi.

Katso Johanna Tuurin juttu ja Jarkko Sipilän kommentit:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.