Syy Ronn Mossin Suomen-vierailuun selvisi vihdoin!

Kauniiden ja rohkeiden Ridge Forresterin eli Ronn Mossin elokuisen Suomen-vierailun syytä on arvuuteltu viikkotolkulla. Nyt salaisuuksien verho on auennut, ja Mossin vierailun syy selvisi.

Mies on mukana erikoisessa mainoskampanjassa, joka on rakennettu käsikirjoitetun saippuadraaman ympärille. Veikkauksen suurkampanjassa tullaan näkemään Ronn Mossin rinnalla liuta suomalaisia huippu-urheilijoita.

– Mainoskampanjassa haluttiin tuoda urheilun seuraamiseen lisää draamaa ja jännitystä. Halusimme tuoda urheilijat ihan eri ympäristöön kuin missä heidät on totuttu näkemään, Veikkauksen markkinointipäällikkö Aki Seppälä valottaa.

Uuden draamasarjan nimi on Tunteet peliin – Game of Emotions. Kampanjasta nähdään otteita maanantaista alkaen tv-ruudussa MTV3-kanavalla. Neliosaisen minisaippuasarjan jaksot ovat nähtävissä syyskuun aikana myös Veikkauksen urheilupelien Facebook-sivuilla, niin ikään maanantaista alkaen.

Ronn Moss tulee olemaan mukana kaikissa jaksoissa. Karismaattisen saippuasankarin rinnalla vierailee vaihtuvia urheilijoita ja muita tuttuja kasvoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat