Sylkijä pyysi anteeksi Porsche-Pasilta – tämä auto herätti raivon

Liikenneraivoa ja sylkeä Koivukylässä 1:29

Sosiaalista mediaa kuohuttaneen tapauksen osapuolet ovat tehneet sovinnon.

Vantaalainen hinausyrittäjä Pasi Kellokumpu latasi maanantaina Facebookiin videon, jota on katsottu jo kymmeniä tuhansia kertoja. 

Videolla Porschensa ratissa istuva Kellokumpu kuvaa edellään ajavaa valkoista pakettiautoa ja selittää, miten hetkeä aiemmin pakettiauto oli ohittanut hänet ja samalla apukuljettaja sylkäissyt auton ikkunaan.

Tilanne kärjistyy, kun pakettiauto pysähtyy keskelle ajoväylää ja autosta noussut raivostunut apukuljettaja marssii Kellokummun luo, kieltää häntä kuvaamasta, huorittelee ja sylkäisee Porschen tuulilasiin kahdesti. 

Videolla näkyvä valkoinen pakettiauto on helsinkiläisen yrityksen omistuksessa. Auton päälle sylkenyt mies ei ole töissä kyseisessä yrityksessä, vaan oli ilman lupaa yrityksen työntekijän kyydissä.

Yrityksen omistaja pyysi tapausta anteeksi jo samana iltana ja lupasi Kellokummulle auton pesun ja vahauksen. Aika on Kellokummun mukaan jo varattu.

– Jälkipyykki hoitui kuskilta sekä yrittäjältä hienosti, Kellokumpu kirjoittaa Facebookissa.

Kellokumpu kertoo MTV Autoille, että häntä huoritellut ja tuulilasiin sylkenyt mies on ollut yhteydessä puhelimitse ja asia on nyt sovittu.

Mikäli Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat