Mainos

Sydäntäsärkevä tarina leviää somessa – tämän luettuasi et anna enää koskaan lapsesi itkeä yksin

Kuva nuoresta äidistä käpertyneenä pinnasänkyyn vauvansa viereen leviää netissä sen taustalla piilevän sydäntäsärkevän tarinan vuoksi.

Dayna Mager, michiganilainen valokuvaaja, kertoo aviomiehensä napanneen laajalti levinneen kuvan, joka muistuttaa Mageria hänen Luella-tyttärelleen tekemästä lupauksesta.

Kuvassa Mager on kiivennyt pinnasänkyyn lohduttamaan kyynelehtivää tyttövauvaansa. Magerin aviomies nappasi hetkestä kuvan tultuaan kotiin todistamaan herkkää näkyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mager kertoo kuvan yhteyteen kirjoittamassaan päivityksessä, että hän ja hänen aviomiehensä, Matt, olivat käyneet uskonnollisessa tapahtumassa pian Luellan syntymän jälkeen. Siellä he olivat kuulleet sydäntäsärkevän tarinan lähetyssaarnaajalta, joka oli viettänyt aikaa orpokodissa Ugandassa.

– Hän käveli lastenhuoneeseen, jossa oli yli 100 kehtoa vauvoineen. Hän kuunteli hämmästyksen vallassa ja ihmetteli, sillä hän kuuli vain hiljaisuutta. Ääni, joka on todella harvinainen missä tahansa lastenhuoneessa, saati sitten lastenhuoneessa, jossa on yli 100 vauvaa. Hän kääntyi isäntänsä puoleen ja kysyi, miksi lastenhuone on hiljainen. Sitten, hänen vastauksensa oli jotain, mitä en ikinä, koskaan unohda. KOSKAAN. Se oli minun "miksi?"-hetkeni, Mager kirjoittaa.

Isäntä oli nimittäin katsonut lähetyssaarnaajaa ja todennut: "Oltuaan täällä noin viikon ja itkettyään lukemattomia tunteja, he lopulta lopettavat, kun tajuavat, ettei kukaan tule heidän luokseen. Ei kymmenessä minuutissa, ei neljässä tunnissa, ja ehkä ei koskaan..."

Mager kertoo tarinan särkeneen hänen sydämensä, ja se sai hänet tekemään lupauksen mennä aina tyttärensä luokse.

– Kahdelta aamulla, kun säälittävät, epätoivoiset kiljaisut kuuluvat vauvamonitorista, minä menen hänen luokseen.

– Hänen ensimmäinen loukkaantumisensa, hänen ensimmäinsen sydänsurunsa, me tulemme hänen luokseen. Olemme siellä pitääksemme hänestä kiinni, antaaksemme hänen tuntea, tehdä omat päätöksensä, ja me olemme siellä. Me näytämme hänelle kyyneltemme ja turhautumisemme läpi, että saa itkeä ja saa tuntea. Että olemme aina hänen turvapaikkansa ja että tulemme aina hänen luokseen.

Koskettavaa päivitystä on jaettu jo yli 20 000 kertaa.

Mitä on rakkaus? Entä mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat videoilla:

Lähde: Fox News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.