Mainos

Sydäntä lämmittävä hetki: Kädetön pikkupoika sai itkevän pikkuveljensä rauhoittumaan

Äidin jakama video hänen raajattomana syntyneen poikansa teosta on lämmittänyt jo miljoonien ihmisten sydämiä ympäri maailmaa.

Ylpeä kolmen lapsen äiti Katie Whiddon haluaa jakamallaan videolla muistuttaa ihmisiä siitä, että vamman ei tarvitse olla este elämälle. 

Lyhyellä videopätkällä kolmevuotias Camden liikkuu lähemmäs itkevää pikkuveljeään ja työntää tutin tämän suuhun omaa suutaan ja käden tynkiään käyttämällä. Pikkupoika pitää tuttia pikkuveljensä suussa niin kauan, kunnes hän rauhoittuu.

Videon julkaisun jälkeen se on kerännyt Facebookissa jo lähes seitsemän miljoonaa käyttökertaa, Instagramissa yli 60 000. Eikä mikään ihme, sillä video on todiste todellisesta sisarrakkaudesta. 

"Hän on ihmeellinen ja pystyy moniin asioihin"

Yhden tai useamman raajan puuttumista aiheuttama oireyhtymä huomattiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa, raskausviikolla 18. tehdyssä ultraäänitutkimuksessa. Uutinen tuli äidille todellisena shokkina. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun makasin siinä, todellisuus iski suoraan sydämeeni. Aloin itkeä silmät päästäni. Minun vauvallani ei olisi jalkoja ja ainoastaan käsivarret? Minun vauvallani? Tämä ei voi tapahtua minulle! Tämän kaltaisia asioita ei tapahdu minun perheelleni! Miksi minä? Miksi minun vauvani? äiti kertoo tunteista, joita uutisten kuuleminen hänessä herätti.

Puuttuvista raajoista huolimatta poika on osoittanut kolmen vuoden aikana vanhemmilleen, että vamma ei ole ollut syy hidastaa tahtia. Hän kertoo useimpien ihmisten katsovan Camdenia säälivästi, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa puuhailla asioita itsenäisesti, ihmisten ennakkoluulot karisevat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän on ihmeellinen ja pystyy moniin asioihin, joita et usko ennen kuin näet sen omin silmin.

– Hänellä ei ehkä ole jalkoja, joilla nousta pystyyn ja juosta, mutta tämä poika pystyy pyörimään ja ryömimään todella nopeasti! Älä aliarvioi jotakuta vain synnynnäisten ulkoisten seikkojen perusteella, äiti lisää.

Lähde: Independent  

***

1:39

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.