Suvi Teräsniska Yö-yhtyeen potkuista: ”Se on varmasti ollut Ollille raskas päätös”

Suvi Teräsniska:"Ihmiset ovat ymmärrettävästi loukkaantuneita" 9:00

Suvi Teräsniska kertoo nauttivansa ruuhkavuosien vilinästä. 

Suvi Teräsniska aloitti uransa Yö-yhtyeen taustalaulajana ja yhtyeen nokkamies Olli Lindholm on yhä hänen läheinen ystävänsä.

Yö koki viime joulukuussa melkoisen muodonmuutoksen, kun Lindholm erotti yhtyeessä toistakymmentä vuotta vaikuttaneet Jay Lewisin ja Daffy Terävän.

Teräsniska kertoo Huomenta Suomen haastattelussa, että hän ja Lindholm kävivät aiheen tiimoilta pitkiä keskusteluja ennen uutisten julkistamista.

– Sikäli se ryhmä, mikä vielä viime syksynä tunnettiin Yö-yhtyeenä, on ollut minulle se kaikkein rakkain ryhmä. Kaikki ne henkilöt ovat minulle rakkaita ihmisiä, Teräsniska toteaa. 

– Se on varmasti ollut Ollille raskas päätös ja olen toki keskustellut näistä asioista hänen kanssaan. Uskon, että kaikki kääntyy vielä parhain päin, vaikka vielä ihmiset ovat aika herkillä tapahtuneesta ja ymmärrettävästi loukkaantuneita.

Suvi Teräsniska elää parhaillaan ruuhkavuosia, sillä hänen ja puoliso Simo Aallon perheeseen kuuluu kaksi alle kaksivuotiasta pienokaista. Lokakuussa kuopuksensa synnyttänyt Teräsniska myöntää, että lapsiperheen arjesta ei kiirettä puutu.

– Arjessa on aika paljon tekemistä, mutta olen nauttinut tästä ajasta, Teräsniska nauraa. 

Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta jutun yläosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat