Suvi Teräsniska on käynyt selvittämässä juuriaan meedion avulla – meedion puheet saavat vahvistuksen: "Nyt meni kyllä vähän kylmät väreet"

1:42
Suvi Teräsniska kertoo uutuusohjelmassa käyneensä meediolla – eräs yksityiskohta saa ohjelman juontajan karvat nousemaan pystyyn

Suvi Teräsniska kertoo Sukuni salat -ohjelmassa, että tämä elämä, jossa hän nyt elää, ei ole hänen ensimmäinen.

Kolarista kotoisin oleva, sittemmin Oulussa varttunut laulaja Suvi Teräsniska on tuntenut koko ikänsä tietynlaista vetoa Lappia kohtaan. Hän päättikin selvittää Sukuni salat -uutuusohjelman avulla, kuinka pitkälle hänen Lappi-juurensa oikein ulottuvatkaan.

Teräsniska kertoo ohjelman juontaja Marja Hintikalle, kuinka syvällä hän tuntee juurensa olevan.

– Mulla on aina ollut sellainen fiilis, että tämä ei ole minun ensimmäinen elämä, vaan olen elänyt useamman elämän. Tuntuu, että nekin elämät ovat olleet Lapissa, Teräniska pohtii ohjelmassa.

Hintikkaa kiinnostaa tietää, onko laulajalla mitään todisteita entisistä elämistä.

– Olen kerran käynyt meediolla. Hän kertoi, että mukanani kulkee henkiopas, joka on kaukaista sukuani ja tulee jostain pohjaisesta.

Hintikka näyttää ohjelmassa Teräsniskalle sukupuuta, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Sen päässä on mies nimeltään Per Nilsson Pekkari, joka on ohjelmassa mukana olevan tutkija Matti Enbusken mukaan ruotsinkielinen versio nimestä Pekka Pekanpoika.

Sen nähtyään Teräsniska huomaa ällistyttävän yhtäläisyyden asiasta, josta meedio oli hänelle puhunut. 

– Huhuh, nyt meni kyllä vähän kylmät väreet, Hintikka toteaa.

Katso yltä videolta! 

Suvi Teräsniskan Sukuni Salat -jakso katsottivassa jo nyt mtv-palvelussa ja CMoressa. Jakso MTV3-kanavalla 15.3. kello 20 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja