Surffaamassa ollut mies kadotti älypuhelimensa – vuotta myöhemmin ystävä teki uskomattoman löydön

3:18
Puhelin tippui veden syvyyksiin – löytyi aivan yllättäen vuoden päästä

Surffaaja hävitti älypuhelimensa viime vuonna Taiwanissa tiputettuaan sen veteen. Nyt puhelin löytyi yllättäen täysin ehjänä ilman minkäänlaisia vaurioita.

YiJi Chen, 37, retkeili ystäviensä kanssa Taiwanissa viime vuonna, kun hän hävitti älypuhelimensa. Laittessa oli halpa vesitiivis kotelo, joka roikkui Chenin kaulassa surffauksen ajan. Nauha kuitenkin katkesi yllättäen, jonka seurauksena iPhone 11 vajosi syvälle veteen. Chenin mukaan ei ollut mitään toivoa löytää puhelinta.

Uskomaton yllätys

Vuosi myöhemmin Chenin ystävä palasi alueelle. Aivan yllättäen ystävä löysi puhelimen huuhtoutuneena rantaviivalle mudan peitosta. Matala sademäärä oli aiheuttanut vedenpinnan laskun, jonka myötä puhelin ajelehti rantaan.

Kun Chen sai puhelimensa kotiin, hän alkoi irrottaa laitetta likaisesta vedenkestävästä kotelosta. Uskomatonta oli se, että älypuhelin alkoi toimimaan pian sen jälkeen, kun laitetta ladattiin hetki.

– Oli riemastuttavaa nähdä, kun puhelin alkoi välkkyä. Se on ollut vuoden vedessä, mutta vaikuttaa, ettei puhelimelle ole käynyt kuinkaan. Vedenkestävä kotelo on uskomaton. Se ei päästänyt tippaakaan vettä kotelon sisälle, iloitsee Chen.

Katso yllä olevalta videolta, miten vuoden veden varassa ollut puhelin toimii edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja