Suomalaisseura putoamisvaarassa NHL:ssä – näihinkö MM-vahvistuksiin Jukka Jalonen viittasi?

NHL: Kaapo Kakko ja Aleksander Barkov syöttivät upeissa nousuissa.

Calgary Flames johtaa Dallas Starsia vastaan NHL:n pudotuspeleissä 3–2. Dallasin kauden päättyminen voisi tuoda jättipotin Leijonille MM-kisoissa. 

Flames pääsi voiton päähän toisesta kierroksesta, kun se otti kotiyleisön huutomyrskyssä 3–1-voiton.

Dallas johti vielä kolmanteen erään lähdettäessä Jason Robertsonin maalilla, mutta Mikael Backlund ohjasi Flamesin tasoihin ja Andrew Mangiapane iski voittomaalin komealla rannevedolla. Trevor Lewis laukoi vielä sinetin tyhjään maaliin. 

Dallasin kauden päättyminen voisi tarkoittaa jättipottia Leijonille, sillä Starsissa pelaavat Roope Hintz, Joel Kiviranta, Miro Heiskanen, Jani Hakanpää ja Esa Lindell. Varsinkin puolustaja Heiskasen, Hakanpään tai Lindellin palveluksille olisi kysyntää, sillä puolustuspäässä on yhden miehen vajaus Henri Jokiharjun jäätyä pois. 

Päävalmentaja Jukka Jalonen on ilmoittanut, että maajoukkueen johto katsoo loppuun Dallasin ja Starsin sarjan sekä Ruotsin finaalit mahdollisten vahvistusten saamiseksi. 

– Jos NHL:stä ei tule ketään, niin jostain muualta tulee. Kahdeksalla mennään sitten aikanaan, Leijonien päävalmentaja Jalonen sanoi aiemmin MTV Urheilulle

Sarjan seuraava ottelu pelataan Suomen aikaa lauantaina aamulla. 

Lue myös:

    Uusimmat