Jukka Jaloselta ylistyssanat Mikael Granlundille – Leijonille tipahti hyvin mieluisa vahvistus

Leijonien riveihin liittyy piakkoin uusi kasvo, kun Mikael Granlund saapuu Pohjois-Amerikasta kevään MM-kisojen pääpaikkakunnalle Tampereelle. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen tervehti ilolla sitä, että Granlund päätti lähteä maajoukkueen matkaan.

Granlund, 30, vapautui Leijonien käyttöön, kun hänen edustamansa NHL-seura Nashville Predators hävisi neljännen kerran Colorado Avalanchelle. Predatorsin taival katkesi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Granlund oli edellisen kerran Leijonien mukana keväällä 2018, kun hän toimi Suomen kapteenina Tanskassa pelatuissa MM-kisoissa.

Leijonien päävalmentajalle Jukka Jaloselle Granlund on tuttu jo 2010-luvun alkuvaiheilta. Granlund kun oli ikimuistoisella tavalla mukana kevään 2011 MM-kultajoukkueessa.

Matkan varrelle mahtui muun muassa ikoninen ilmaveivimaali.

– Kyllähän kaikki tietävät ”Miken” uran kiekkoilijana ja mitä hän on tehnyt maajoukkueessa. 2011 Bratislava ja ynnä muuta. Sen lisäksi se, että mitä hän on saanut aikaiseksi tuolla NHL:ssä – Nashvillessä viimeksi. Todella hienoa saada Mikke tänne, Leijonien päävalmentaja Jalonen iloitsi Granlundin tuloa MTV Urheilulle.

Jalosen mukaan Granlundia ei hyvin todennäköisesti nähdä vielä Leijonien avausottelussa Norjaa vastaan. Kevään MM-debyytti on ajoittumassa lauantaille, jolloin Suomi kohtaa Latvian.

Jalonen jakoi isolla kädellä ylistyssanoja Granlundin suuntaan.

– Erinomainen pelaaja kaukalossa ja huippujätkä kentän ulkopuolelle. Hän johtaa esimerkillään. Hieno vahvistus meille, ehdottomasti, Jalonen hehkuttaa.

Sakari Manninen ottaa ilolla Mikael Granlundin Leijonien matkaan: "Kova lisä"

Lue myös:

    Uusimmat