Suomalaisnaiset tiukkoina: Vain komea mies saa kulkea ilman paitaa!

Suomalaisnaisten mukaan mies voi kulkea ilman paitaa, jos hän on treenattu ja timmi.

Kun kaupungilla tulee vastaan paidaton mies, onko kyseessä ilahduttava näky vai kammottava kokemus? Helmi kysyi suomalaisnaisilta, onko kaupunkikuvassa vastaan tullut paidaton mies ilo silmälle.

Yli 300 naista kävi kertomassa mielipiteensä paidattomista miehistä. Valtaosa nautti paidattoman miehen katselemisesta siinä tapauksessa, että hän täytti tietyt kriteerit.

"Lailla saisi kieltää lihavat, valkoiset kaljamahat"

Kyselyyn vastanneista noin 13 prosenttia piti paidatonta miestä ihanana ilmestyksenä, mutta huikea 72 prosenttia olisi katsellut paidatonta miestä vain siinä tapauksessa, että tämä täytti tietyt ulkonäkökriteerit. Vastaajien mukaan mies ei saanut olla ylipainoinen tai vanha. Komeakaan mies ei kuitenkaan saanut oleskella paidatta vain saadakseen naisseuraa.

– No jos on treenattu, timmi ja vähän jo ruskettunutkin kroppa, niin kyllähän siinä silmä lepää. Nam! Ah, se niin piristää päivää! Vielä kun mies huomaa, että ihailen moista näkyä, ja saan hymyn kera silmäniskun, niin koko päivä on pelastettu!

– Sopivasti lihaksikas ja kiinteä yläkroppa käsivarsineen on nautinnollista katseltavaa, mutta veltto, valkea ja vatsakas pönötys hihattomassa topissa tai paidatta on lähes epämiellyttävää...

– Jos on kaljamahaa, ylenpalttista karvoitusta, ei nappaa ei yhtään. Jos löytyy treenattua lihaa, jonka karvoitus on vaikkapa trimmattu, ei siis ajeltu kokonaan pois, ja löytyy kaunis, luonnollinen rusketuksen häivähdys, niin asia on eri. Naamataululla ja luonteella on suurin vaikutus kylläkin siihen, onko se "yäk" vai "nam". Jos naama ei nappaa ja äijä kerjää huomiota "isoilla lihaksillaan", jää vaikutelma säälittävästä yrittämisestä. Hankkikaa mieluummin hyvin istuva paita, ja oikeasti lihaksikkaan ei tarvitse riisua paitaansa, jotta lihakset huomataan.

– En halua nähdä ikääntyvää, roikkuvaa ja tynnyrimäistä miehen vartaloa ilman paitaa. Ruskettunut, ruumiillista työtä tekevän miehen kroppa on ihana! Vahvat käsivarret, kiinteä rintakehä ja ehkä vähän sixpackia... Nam! Onneksi minulla on juuri tällainen vierelläni

– Hyväkroppaiset miehet vau, normaalikroppaiset miehet vau – sitten ovat ne terassin vakiokaljamahat... Jos on mitä näyttää, kyllä naisen silmä lepää. Maksansa pilanneet pallomahat voivat pukeutua peittävämmin, kiitos!

– Kun vastaan astelee ilman paitaa nuori, komea, salskea mies, jolta ei ylimääräistä löydy, pakkohan sitä on tuijottaa... Ei siis tarvitse olla edes mikään supertreenattu kroppa! Silmät eivät vain osaa kääntyä poiskaan. Mutta toisaalta sitten: mies, joka on juuri täyttänyt 50, kaljamaha, vaikuttaa muutenkin irstaalta, niin yäk! Takaisin paita päälle. Jos on ylpeä omasta kropastaan, kantaa sitä kunnialla ja antaa ihmisten katsella (ja erittäin hyvänä lisänä se, että näyttää hyvältä) niin antaa mennä vain, naiset tykkäävät!

– Lailla saisi kieltää lihavat, valkoiset kaljamahat. Ennen ne eivät minua häirinneet, mutta huomattuani millaista keskustelua naisen selluliitti ja shortsit -yhdistelmä on aiheuttanut... Samat oikeudet molemmille sukupuolille!

"Paidattomuus antaa kuvan itserakkaasta brassailijasta!"

Vastanneista 14 prosenttia piti paidatonta miestä vain ahdistavana ilmestyksenä. Vastaajat kokivat, että ilman paitaa kaupungilla oleskelu oli merkki huomionhakuisuudesta. Moni muistutti, ettei paidattomuus kuulu kaupunkikuvaan.

– Ilman paitaa kaupungilla kulkevat miehet ällöttävät minua, koska ne ovat juuri niitä itserakkaita salilla kävijöitä, jotka pullistelevat lihaksia vain saadakseen huomiota. Yök! Hikinen mies nurmikkoa leikkaamassa ilman paitaa on taas aivan nam!

– Ilman paitaa julkisilla paikoilla oleva haluaa esitellä itseään ja näytellä kroppaansa. Limanen ja ällö, jos on lihaksia. Jos taas rumalla kropalla on ilman paitaa, on epäsiisti ja rönttäinen muuten vain.

– Ainoat paikat, joissa voi olla ilman paitaa, ovat miehelle – ja naiselle – koti, hieroja, tai uimaranta. Minua suorastaan ällöttävät ihmiset, jotka liikkuvat julkisilla paikoilla alipukeutuneina. Siinä ei ole mitään seksikästä eikä haluttavaa – päinvastoin se antaa kuvan itserakkaasta brassailijasta!

– Kaupungissa kuuluu pukeutua jokseenkin säädyllisesti. Paidattomuus sopii mainiosti uimarannalle, heinäpellolle ja vastaaviin, ei todellakaan terassille, paitsi uimarannan, urheilukeskuksen tai muun sellaisen terassille.


Lue myös:

Sinkkublogaus aiheesta: Vaatimuksia, vaatimuksia


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja