Suomalaisnaiset kertovat: Miehen kuuma katse kiihottaa!

Helmen kyselyssä selvisi, että miehen nauravat silmät tai intensiivinen katse sytyttävät naisen.

Helmi kysyi lukijoiltaan, mikä on miehen kiihottavin piirre. Kyselyyn vastasi 200 vastaajaa, joiden mukaan miehessä parasta ovat silmät ja kädet.

"Silmät saa koko kehon syttymään"

Vastanneista 32 prosenttia olisi valinnut miehen silmät tämän kiihottavimmaksi piirteeksi. Moni halusi nähdä miehen silmissä halun tai kiihkon pilkahduksen. Vastanneiden mukaan silmät olivat miehen sielun peili.

– Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, silmät todella ovat sielun peili. Mikään ei ole sen vastustamattomampaa kuin miehen tuikkivat, hymyilevät silmät. Niihin yksinkertaisesti jää kiinni, muu maailma ympäriltä katoaa. Sellaista katsetta ei omaa ihan joka jannu. Itsevarma, mutta silti jalat maassa oleva tyyppi, jonka hymy säteilee hänen silmissään saakka hänen katsoessaan sinuun, pistää sukat pyörimään jaloissa ja veren kuumenemaan naisen suonissa. Rakastan.

– Oikeanlainen pilke silmissä kertoo kaiken...

– Silmät saa koko kehon syttymään.

– Silmät ovat sielun peili. Pikkuinen pilke silmäkulmassa ja sitten mentiin.

– Vaikka mies olisi kuinka kiihottava fyysisesti, mutta silmät olisivat kuin kuolleet, en huolisi häntä. Kauniit silmät haluaa pitää kiinni itsessään ja antaisi lisäsyyn katsoa häntä silmiin.

– Silmät, koska nauravat ja erikoiset silmät saavat unohtamaan kaikki muut piirteet. Kiihotun pelkästään oikean miehen katseesta jos se on täynnä rehellistä halua ja intohimoa. Katseella voi osoittaa myös kiintymyksen. Anna Eriksson laulaa asiasta hyvin biisissä "Kaikista kasvoista".

– "Katse voi tappaa" sanotaan, mutta kyllä se intensiivinen, arvostava ja kuuma katse voi myös herättää!

"Käsistään kätevä mies kiihottaa"

Vastaajista 21 prosenttia oli sitä mieltä, että miehen kädet ovat hänen paras piirteensä. Miehen vahvat kädet toivat naiselle turvallisuuden tunteen, ja vahvat käsivarret saivat naisen fantasiointiin vauhtia.

– Käsivarret, katseeni kiinnittyy lähes ensimmäisten joukossa käsivarsiin. En tiedä mikä siinä on niin ihanaa, mutta leveän, voimakkaat kädet näyttävät hyvältä.

– Kiinnitän usein miehen käsiin huomiota melko heti. Jos kädet eivät ole tietyn malliset tai tyyppiset, kiinnostukseni saattaa lopahtaa. Miehekkäiden käsien ei mielestäni ole pakko olla isot, mutta niiden täytyy näyttää miehen käsiltä.

– Ehdottomasti kädet! Lihaksikkaat miehiset kädet ovat todella seksikkäät, ja erityisesti käsistään kätevä mies kiihottaa, koska mieleen tulee väkisinkin, että mitähän muuta hän käsillään osaa tehdä... lisäksi käsivarsien syleilyssä olo on hyvin turvallinen.

– Kädet ja hartiat! Miehellä pitää olla leveät hartiat sekä vahvat kädet, silloin tulee semmoinen fiilis, ettei tarvitse pelätä, turvallisuuden tunne. Mutta ei mitään lihaskimppua kuitenkaan...

– Ehdottomasti kädet! Esimerkiksi jos katsoo vaikka basistin soittoa, voi vain miettiä kuinka vahvat ja nopeat sormet sillä on, ja mitkä käsivoimat, ja mihin niitä voisi hyödyntää…

– Siis käsivarret. Mikään maailmassa ei vaan ole parempaa kuin uppoutua paksujen, voimakkaiden käsivarsien syleilyyn sohvan pohjalla, pehmeän viltin alla. Tuntea samaan aikaan niin suurta turvallisuutta, mutta myös halua toista kohtaan... Voisin olla niin aina, rakastella välillä ja taas vaan olla siinä...

"Kunnon reisilihaksia ei voita mikään!"

Vastaajista 19 prosenttia piti miehen lihaksia kiihottavina; kahdeksan prosenttia taas valitsi miehen parhaaksi puoleksi hänen takamuksensa. Vastanneiden mukaan lihakset kertoivat miehen fyysisyydestä ja siitä, että hän on maskuliininen.

– Kun miehellä on leveät hartiat, treenattu selkä ja kädet, hän on mielestäni todella seksikäs ja palan halusta nähdä, millainen hän on alasti.

– Miehen reidet nyt vaan saavat minut hulluksi!

– Hartiat ja kädet, koska leveäharteinen ja sopivasti lihaksikas mies jotenkin saa syttymään.

– Miehen ylävartalon "kolmiomaisuus" ylösalaisin. Eli harteiden suhde vyötäröön ja lanteisiin. Ah, mitä maskuliinisempaa voi olla, kuin vahvat, leveät hartiat ja lihaksikas selkä?

– Lihakset kertovat aika paljon elämäntavoista ja terveydestä. Kunnon reisilihaksia ei voita mikään! Voimakas kolmion malli selässä tulee heti toisena. Vatsan pitää myös olla timmi. Kehonrakentajat eivät kuitenkaan kiinnosta. Lihasten on oltava luomut, niin että nousee toki rautakin, mutta pitää olla myös aerobinen kunto kohdallaan.

"Miehen parta saa hengitykseni kiihtymään"

Noin 17 prosenttia vastanneista olisi valinnut jonkin muun miehen piirteen, kuten alavatsan tai ryhdin. Myös miehen itsevarmuus ja luonne keräsivät ääniä.

– Miehessä on seksikästä itsevarmuus, pitkä katse, se, että on varma toimissaan esimerkiksi naisen kanssa. Kuuma katse sytyttää, jos ulkonäkö ihan mukiinmenevä. Ei tarvitse olla mikään adonis. Naiselle on tärkeää tietää, että mies pitää naisesta ja myös näyttää sen.

– Rakkaus! Mikään ei ole kiihottavampaa kuin rakastunut mies, joka antautuu täysin armoilleni. Tämä tietysti vaatii sen, että olen itsekin rakastumassa, muutoin tilanne olisi vain nolo.

– Leveät hartiat. Ne vain ovat!

– Ryhti. Ryhdikäs mies on miehekäs, turvallinen ja selkeä, siksi seksikäs.

– Parta on minun mielestäni kaikkein kiihottavin asia miehessä. En osaa sanoa miksi, mutta parta vain saa hengitykseni kiihtymään ja koko kehoni lämpimäksi. En väitä kuitenkaan, etteivätkö parrattomat miehet olisi hyvännäköisiä, mutta ah, se parta!

– Alavatsan kohta navan ja häpykarvoituksen välissä. Kun se on oikein kiinteä ja miehellä on hyvät vatsalihakset, se on miehen ulkoisista piirteistä kiihottavin. Kuin lupaus nautinnosta…

– Vaihtelee tilanne- ja tapauskohtaisesti! Yhdellä se on silmät pilkkeen ja pikkutuhman katseen muodossa, toisella pohjoismaisen karvaiset käsivarret. Jollain muulla lihakset, mutta niitäkin kohtuudella. Bodatun kropan vierellä, kun sitä pitäisi itsekin olla vähintään joku meganfox tai sofiavergara. Tuota miehen takapuolen ihannointia en ole koskaan ymmärtänyt. Mieluusti kyllä annan katseen vaellella pakaran ja reisilihaksen väliä. Tästä puuttui kokonaan karvat, eli parransänki, rinta-, käsi- ja säärikarvat. Asenne ja asustautuminenkin voi olla kiihottavaa. Mies voi olla myös seksikäs, jos hänellä on joku koru nahkanauhassa tai hyväntuoksuista partavettä kohtuudella pirskoteltuna.

– Miehen katse ja hymy sekä alavatsa, lonkkaluiden seutu.

– Tärkeintä on miehen sisältä kumpuava itsevarmuus! Seksikkäintä on, kun mies kantaa itsensä arvokkaasti ja selkä suorassa. Pilkettä silmäkulmaan ja se on siinä! Mitä niillä kivoilla silmillä ja lihaksilla tekee, jos olemus on muuten epävarma tai ujo. Miehet rakastakaa itseänne juuri sellaisena kuin olette! Nam.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja