Suomalaiset paljastavat: Tähän aikaan vuorokaudesta harrastan seksiä!

AVAlaiset paljastivat, mikä aika vuorokaudesta on paras seksin harrastamiseen. Kyselyyn tuli yli 1140 vastausta. Näin suomalaiset perustelivat parasta ajankohtaa seksille!

AVA kysyi lukijoiltaan, mikä aika vuorokaudesta on paras seksin harrastamiseen. Kyselyyn tuli yhteensä 1147 ääntä. Eniten ääniä sai ilta (37 prosenttia), toisiksi suosituin aika seksille oli aamu (34 prosenttia). Kolmanneksi eniten kannatusta sai yö (16 prosenttia). Ääniä saivat myös päivä (viisi prosenttia), ja iltapäivä (kahdeksan prosenttia).

Aamuseksistä energiaa päivään

Aamuseksin kannalla oli 34 prosenttia vastanneista. Viisi prosenttia äänesti päivän olevan paras aika seksille. Aamuisia lemmenhetkiä perusteltiin eniten energisellä ololla ja suosiollisella mieskunnolla.

"Aamu, koska näin saa itsensä takuuvarmasti hereille."

"Aamuseksi antaa energiaa päivään."

"Aamuseksi antaa kunnon herätyksen."

"Se vaan on paras tapa aloittaa hyvä päivä!"

"Aamulla mieli ja vartalo on levännyt."

"Aamulla aistit ovat herkimmillään. On tarpeeksi virkeä olo ja jaksaa paremmin ja pidempään kuin illalla valmiiksi väsyneenä. Ihana päivän aloitus ja antaa potkua päivään!"

"Aamulla on virkeä kuin peipponen, toki illallakin käy ja yöllä..."

"Aamulla seisoo ja silloin on mukava harrastaa seksiä."

"Aamulla, koska silloin molemmat ovat energisiä, hyväntuulisia ja yleensä miehillä seisoo aamusta, joten silloin on hyvä aika aloittaa seksi."

"On levännyt olo ja päivän ajatukset eivät paina mieltä."

"Aamu, koska lapset nukkuvat vielä. Murrosikäiset valvovat herkästi pitkään."

"Aamu-unenpöpperöinen seksi on ihanaa...oli päivä mikä tahansa. Työpäivänä nopeamman ja vapaapäivänä pidemmän kaavan mukaan."

"Lauantai- tai sunnuntaiaamu, kun on saanut levätä kunnolla eikä minnekään kiirettä ja mies on jo valmiina hommiin!"

"Paras aika seksille on päivä, koska silloin on olo virkeimmillään."

Nautintoa illan tullen...

Ilta oli suosituin aika seksin harrastamiseen, sitä kannatti vastanneista 37 prosenttia. Iltapäivää suosi kahdeksan prosenttia vastanneista ja yö sai kannatusta 16 prosentin verran. Näin iltapäivän ja illan perusteltiin olevan paras hetki rakasteluun.

"Iltapäivä, koska silloin on paras aika yllättävää rakas töiden jälkeen!"

"Iltapäivä on paras hetki. Aamulla ei ehdi, päivällä ollaan töissä, illalla väsyttää ja sänkyhän on huonekalu, joka on alun perin suunniteltukin nukkumista varten, joten iltapäivän tunnit ovat kuin luotuja rakastelulle. Syödä ehtii, kauppaan ehtii, siivota ehtii kyllä, eikä kunnon rakastelun jälkeen nuo edelliset asiat enää tunnu edes ehtimisen arvoisilta."

"Uamulla ei kerkee, päevällä ei jouva ja yöllä pittää muata niin iltahan siitä vuan jiä!"

"Ilta on ainoa hetki päivästä, kun lapset eivät voi yllättää kesken tohinan!"

"On mukavaa saada raukea olo, käydä lämpimässä suihkussa ja pujahtaa lakanoiden väliin. Hyvin saa unen päästä kiinni."

"Sen jälkeen olo on ihanan kihelmöivän raukeaa ja on rauhoittavaa nukahtaa kullan viereen ja aistia rakkaansa läheisyys."

"Ilta, koska silloin on kiva nukahtaa toisen kainaloon kun saa varmasti hellyyttä."

"Illalla… koska hämärä tekee yhdessäolon kynttilänvalossa romanttiseksi ja voi nauttia toisen lämmöstä sekä läheisyydestä."

"Olemme molemmat illanvirkkuja ja seksin jälkeen on kiva nukahtaa."

"Illalla kun mennään nukkumaan, työt on tehty eikä mikään stressaa, ei ole kiire mihinkään. Ja sitten tuleekin hyvin uni."

"Ilta on paras aika rakastelulle, kun on alkuillan ehtinyt relata töiden jälkeen, mutta ei ole vielä niin väsynyt että tekisi mieli painua pehkuihin. Toisiksi paras vaihtoehto on viikonloppuaamut, kun silloinkaan ei ole kiire minnekään..."

"Yöaikaan mieli on aivan eri aalloilla kuin muuten. Sitä tuntee olevansa syvällisempi, lihallisempi, sensuellimpi - aivan toinen puoli itsestä tulee esiin. Lisäksi seksin jälkeen on ihanaa nukahtaa."

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja