Eikö aamuseksi kiinnosta? Näin vältyt aktilta!

Sananlaskun mukaan aamuisella makuuhuoneaktilla ja iloisuudella on selvä yhteys. Mutta entä jos aamulla ei huvita? Thefrisky.com listasi vinkit, joilla voit välttää aamuseksin torjumatta kumppaniasi.

Eikö aamuisin riitä energiaa rakasteluun? Vai eikö huvita ryhtyä seksipuuhiin, kun oma epäedustavalta tuntuva aamuinen ulkonäkö huolettaa? TheFrisky.com listasi kätevät vinkit, joilla vältyt aamuaktilta torjumatta kuitenkaan kumppaniasi. Nappaa vinkit talteen!

1. Herää ajoissa! Aseta kellosi soimaan kuudelta ja hiivi ajoissa töihin. Ainakin saat työpaikalla kiitosta, etkä joudu sänkyhommiin.

2. Kun tunnet kumppanisi heräilevän, peitä kasvosi hiuksillasi. Hengitä rauhallisesti. Sinähän nukut vielä, eikö niin? Pörröinen aamulook on monen miehen mielestä söpö, ja sinua ei varmaankaan herätetä.

3. Syytä hänen partaansa tai kamalaa aamuhengitystä. Jos armaasi yrittää jotain, totea, ettet voi olla lähikontaktissa hiomapaperia muistuttavan leuan kanssa. Hienovarainen vihjaisu hammaspesun suuntaan yleensä tappaa tunnelman.

4. Jos aamuinen ulkonäkösi huolettaa, aikaisen herätyksen tarjoama aamuhetki voi olla myös ehostautumiseen käytettyä aikaa. Jos haluat virkistyä ennen mahdollista sutinaa, herää ensimmäisenä ja hiippaile vessaan kasvopesua, hampaiden harjausta ja muita toimia varten. Palaa sitten sänkyyn – tai kutsu kumppanisi aamusuihkuun kanssasi.

5. Lupaa, että korvaat menetetyn aamuhellyyden illalla. Pidä liekkiä yllä lähettelemällä päivän mittaan vihjaavia tekstiviestejä rakkaallesi. Häntä ei taatusti harmita, ettei aamusutinaa ollutkaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja