Illan kuumimmat seksivinkit – oletko kokeillut näitä?

Kaipaatko uusia kikkoja lakanoiden väliin? Cosmopolitan.com listasi illan kuumimmat seksivinkit. Kutsu rakkaasi intiimiin illanviettoon ja kokeile käytännössä!

Seksivinkkien loputon lähde Cosmopolitan.com paljastaa viikon vinkit kuumiin hetkiin kumppanisi kanssa. Oletko kokeillut näitä?

1. Tekemistä lauantai-illalle: Viettäkää tuhmien elokuvien maraton-ilta. Vuokratkaa läjä leffoja, jotka ovat kuuluisia eroottisista kohtauksistaan. Miten voisitte olla inspiroitumatta?

2. Uusiokäyttöä sukkahousuille! Sido pari kolme solmua sukkahousuihin ja kierrä (älä sido) se hellästi peniksen kannan ympärille, jotta se tuntuu mukavalta, mutta tukevalta. Puristus tekee miehestä herkemmän ja solmut stimuloivat klitorista naisen ratsastaessa miehen päällä.

3. Kerro, kerro kuvastin! Asettakaa peili viereenne – ja saatte kokonaan uuden näkökulman rakasteluunne.

4. Nautintoa Sinkkuelämää-Samanthan tyyliin: Makaa alasti sohvalla ja aseta muutama sushipala ympäri kehoasi. Kutsu rakkaasi syömään! Jos hän ei ole raa'an kalan ystävä, kokeile vaikka nallekarkkeja.

5. Antakaa musiikin viedä: Tehkää soittolista sensuelleista kappaleista ja laittakaa se soimaan taustalle, kun rakastelette. Muuttakaa tahtia ja tunnelmaa jokaisen kappaleen mukaan.

6. Eräretken tunnelmaa! Jos teillä on takapiha (toimii varmasti parvekkeellakin), yöpykää ulkona makuupussissa. Miellyttävä läheisyys tekee lähetyssaarnaaja-asennosta makuupussin uumenissa vieläkin intiimimmän!

7. Seksiä päivään! Haastakaa toisenne harrastamaan seksiä toistenne kanssa päivittäin kuukauden ajan. Usein toistuvat yhdynnät kiihdyttävät libidoanne ja nainen saa jatkossa orgasmin helpommin, Cosmpolitan.com lupaa.

8. Nainen: Kun mies antaa sinulle suuseksiä, pyydä häntä tekemään kielellään kahdeksikkoa klitoriksesi päällä, jotta hän osuu joka kulmaan.

9. Älkää unohtako takamusta! Antakaa toisillenne peppuhierontaa käyttäen päättäväisiä, hierovia liikkeitä stimuloimaan yllättävän herkkiä pakaralihaksia.

10. Tekemistä kylmälle, sateiselle päivälle: Valitkaa asunnostanne viisi paikkaa ja haastakaa toisenne rakastelemaan näillä paikoilla ennen päivän päättymistä.

AVA

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja