Nainen, tästä syystä kannattaa harrastaa aamuseksiä!

Seksi on tuskin monen naisen mielessä heti aamusta, kun herätyskello pamahtaa soimaan – miehille taas aamu on otollisin aika harrastaa seksiä. Koeta siis piilottaa aamuinen ärrimurrisi, sillä aamuseksi voi tehdä sinutkin iloiseksi!

Miehet ovat lähes aina valmiita seksiin, kun sitä on tarjolla. Mutta on olemassa tietty aika päivästä, jolloin miehet suorastaan janoavat seksiä.

– Monet miehet ovat seksuaalisesti hereillä heti ensi töikseen aamulla, seksiterapeutti Arlene Goldman kertoo.

Nainen saattaa tuntea olonsa aamulla pikemminkin äreäksi noita-akaksi kuin vietteleväksi Megan Foxiksi, kun herätyskello parjaa heräämään.

Testosteronin piikkiin

Syy miehen aamuiseen innokkuuteen yöunien jälkeen on biologinen.

– Testosteronitasot ovat tuolloin huipussaan, kertoo Size Matters -kirjan kirjoittaja Harry Fisch.

Testosteroni on vahva myötävaikuttaja seksuaalisten tunteiden tuoksinassa. Miehet heräävätkin usein aamujöpö haarojensa välissä, sillä verenkierto peniksessä lisääntyy yön aikana. Mies innostuukin harrastamaan aamulla seksiä, koska alapäässä killuva erektio on mukavampi hyödyntää kuin odottaa lepotilan saapumista kuvioihin. Ja on totta, että miehet ovat kovin ylpeitä tästä kovettuneesta elimestään ja monet ovatkin innokkaita esittelemään koko komeutta sinulle heti aamusta.

Miksi naisen pitäisi innostua?

Aamuhöyryiselle haiseva hengitys heti aamusesta ja tukka kuin petolinnun takapuoli ei varmastikaan herätä naisessa yhtä innokasta mielialaa harrastamaan seksiä, vaikka vierellä oleva kumppani olisi kuinka ylpeä suurentelevasta veitikastaan. Aamuseksillä on myös hyvät puolensa.

– Kun miehen on testosteronitaso korkealla ja hän on levännyt hyvin, hänellä on enemmän energiaa seksin aikana, Arlene Goldman kertoo.

– Ja se energia saa hänet kestämään pidempään.

Aamuseksi tekee siis ihmisen oikeasti iloiseksi. Tärkeää olisikin keksiä, miten hävittää nuo epäseksikkyyden ja "Mä-heräsin-just"-tunteet, jotta nainenkin voisi nauttia aamuseksistä estoitta.

– Pieni virkistäytyminen saa sinut virkeämmäksi ja pystyt valmistautumaan tunnelmaan, Goldman neuvoo.

Ennen kuin kunnon toiminta alkaa, sano miehelle, että hänen tulee odottaa 30 sekuntia saadakseen tajunnanräjäyttävää seksiä. Kipitä kylpyhuoneeseen ja pesaise hampaita, harjaa hiuksia tai laita huulipunaa – mitä vain, mikä saisi sinut tuntemaan olosi seksikkääksi.

Jos itse heräät aiemmin kuin kumppanisi esimerkiksi kiireettömänä viikonloppuna, voit käydä kylpyhuoneessa herättämässä itsesi sadan vuoden unesta ja kömpiä takaisin sänkyyn.

AVA

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja