Mainos

Suomalainen sovellus etsii äideille vertaistukea Tinderin tapaan

Suomalainen Momzie-sovellus helpottaa äitejä ja raskaana olevia naisia etsimällä läheltä uusi ystäviä samassa tilanteessa olevista äideistä tai tulevista äideistä.

Momzie toimii kuten suosittu deittisovellus Tinder: sovellukseen tehdään oma profiili, ja muita käyttäjiä voi käydä läpi pyyhkäisemällä joko oikealle tai vasemmalle. Oikealle pyyhkäiseminen osoittaa kiinnostusta ja vasemmalla taas skippaamista.

Jos myös vastapuoli pyyhkäisee profiilin oikealle, avautuu heille yhteinen chatti-ikkuna, jossa tutustuminen voi alkaa.

Momzien toimitusjohtaja ja perustaja Hanna Lilja kertoo, että käyttäjiltä on tullut kiitosta uusien kavereiden löytymisestä. Vasta hiljattain julkaistu sovellus on saanut kymmenessä päivässä yli tuhat käyttäjää.

Lilja kertoo myös huomanneensa, että Momzie on herättänyt positiivista pöhinää keskustelupalstoilla. Ilmeisesti sovellukselle on siis ollut tarvetta.

– Idea tähän lähti oman lähipiirini kautta. Minulla ei itselläni ole lapsia, mutta lähipiirissäni on useita pienten lasten äitejä. Huomasin, että vaikka kuinka haluan heitä tukea, en pysty korvaamaan vertaistuen tarvetta, jonka vain toinen samassa tilanteessa oleva äiti voi tarjota, Lilja kertoo.

Sovellus on ilmainen, ja tarjoaa käyttäjilleen alennuskoodeja nettikauppoihin. Tulevaisuudessa sovellusta tullaan Liljan mukaan kehittämään niin, että paikalliset yritykset voivat tarjota kohdennetusti juuri heidän alueensa käyttäjille etuja.

Sovellus on saatavilla toistaiseksi vain Apple Storesta. Android-versio julkaistaan viimeistään kesän lopulla. Sovellus on toistaiseksi vain äideille, mutta kehittäjät eivät sulje pois myös isille sopivan sovelluksen julkaisemista.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja