Sulata jenkkakahvat näillä helpoilla vinkeillä!

Kokeile näitä kolmea yksinkertaista ja jopa ilmiselvää neuvoa, kun yrität pudottaa kiloja.

Maitotuotteita, täysjyvää ja oikeita rasvoja – voiko se olla näin helppoa? Nämä kolme vinkkiä auttavat karistamaan kilot ja kadottamaan jenkkakahvat!

Maukkaita maitotuotteita

International Journal of Obesity -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että henkilöt, jotka söivät kolme annosta rasvatonta jogurttia päivässä 12 viikon ajan, kadottivat enemmän rasvaa vyötäröltään kuin kontrolliryhmä. Jogurtissa on probiootteja, jotka auttavat vähentämään turvotusta säännöllisesti syötynä.

Vaihda täysjyvään

Vaihda puhdistetut viljat täysjyvään. American Journal of Clinical Nutrition -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan niillä henkilöillä, jotka olivat syöneet päivässä täysjyvää kolme annosta tai enemmän kuluneen vuoden aikana, oli vähemmän vatsarasvaa kuin niillä henkilöillä, jotka eivät juurikaan olleet täysjyvätuotteita syöneet.

Oikeita rasvoja

Tutkimukset osoittavat, että jotkut rasvat, kuten linoleenihappo ja kertatyydyttämättömät rasvahapot, voivat itse asiassa auttaa keskivartalon solakoitumisessa. Auringonkukansiemenet ovat yksi hyvä esimerkki linoleenihapon lähteistä. Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja löytyy esimerkiksi avokadoista, oliiveista ja pähkinöistä.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat