Sofia Vergara ylistää meikkaamista

Sofia Vergara viittaa kintaalla luonnolliselle kauneudelle. Näyttelijä innostaa ystäviäänkin meikkaamaan enemmän.

Sofia Vergara ei piittaa luonnollisesta kauneudesta. Näyttelijä ei poistu kotoa ilman täyttä ehostusta. Itsensä lisäksi kaunotar kehottaa myös ystäviään meikkaamaan enemmän.

– Olen latino., ehostan itseäni oli mikä oli. Se tulee automaattisesti. Käyn suihkussa, laitan hiukseni ja meikkaan. Se on kuin ajaisin partani. En usko luonnolliseen lookkiin. Huulikiilto valaisee kasvosi! Vergara julistaa.

Vergaran mielestä melkein kaikki naiset tarvitsevat ehostusta.

– Monet ystävistäni ovat hyviä ehostamaan itseään, koska he ovat latinoja. Mutta jotkut amerikkalaiset. Annan heille vähän huulikiiltoa ja sanon, että käytä sitä! Vergara sanoo.

Kaunotar ei ole säästynyt kritiikiltä itsekään. 41-vuotiasta naista on moitittu, koska hän pukeutuu monesti samantyylisiin hameisiin.

– Tietenkin teen niin. En ole enää 20-vuotias. Tiedän tarkalleen mikä näyttää hyvältä minun päälläni, tähti puolustautuu.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Getty Images

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja