SM-liigasarjassa rytisee raisusti – Pelicans-tähti ei muista vastaavaa, tilastokärjellä jo 133 minuuttia

Lahdessa kuohuu: KalPan Aleksi Klementille ulosajo melkoisen miekkailun myötä 6:14

Pelicansin ja KalPan välisessä jääkiekkoliigan puolivälieräsarjassa on jaettu jo neljä ulosajoa. Lahdessa kotijoukkueen 3–1-voittoon päättyneessä viidennessä osassa suihkuun lensivät KalPan Aleksi Klemetti ja Andreas Okany.

KalPalle jo toinen ulosajo: Andreas Okany taklasi rujosti Pelicansin Miika Roinetta laidan lähettyvillä 0:50
KalPa sai perjantaina toisenkin ulosajon: Andreas Okany taklasi rujosti Pelicansin Miika Roinetta laidan lähettyvillä.

KalPalle kirjattiin 52 ja Pelicansille 12 jäähyminuuttia, ylivoimamaalit menivät Pelicansille 2–0. Ottelusarjassa 2–3-tappiolle jäänyt KalPa on pudotuspelien jäähytilaston kärki 133 minuutilla ja Pelicans kakkonen 87 minuutilla.

– En ala paljastamaan enempää, mutta olemme saaneet ylivoimalla perusasiat kuntoon, 380 liigapelin Iikka Kangasniemi sanoi.

Kangasniemi syötti joukkueensa ylivoimamaalit. Hän ei muista uraltaan ottelusarjaa, jossa olisi tullut neljä ulosajoa viiteen peliin.

Pelicans tekee 3-1 maalin ylivoimalla 1:19
Iikka Kangasniemen toinen alustus iltaan, kas näin.

Pelicansin ottelusarjan yhdeksästä maalista kahdeksan on ulkomaalaispelaajan tekemiä. KalPan hyökkäysosasto oheni, kun se menetti Tuomas Kiiskisen vähän ennen ottelun alkua. Nelosketjuun nousi pakki Saku Salmela.

– Tultiin hyvin (otteluun), mutta tehokkuutta tarvitaan. Jäähyt määrittelivät (peliä) jonkin verran, KalPa-luotsi Tommi Miettinen mietti.