KalPalle kaksi ulosajoa, Pelicans voiton päässä välieristä

Pelicans tekee 3-1 maalin ylivoimalla 1:19
Videolla Pelicansin illan kolmas osuma, josta vastasi Lukas Jasek.

Jääkiekon SM-liigassa Pelicans ja KalPa pelasivat jo viidennen puolivälieräottelunsa, kun sarja jatkui Lahdessa. KalPa kaatui isoihin jäähyihin, Pelicansin oltua parempi lukemin 3–1.

Ensimmäinen iso käänne tapahtui avauserässä, kun KalPan Aleksi Klemetti sai 5+20-minuutin rangaistuksen poikittaisesta mailasta.

Molemmat joukkueet heiluttivat maaliverkkoja tasavajaalla. Ensin Lars Bryggman naulasi 1–0-osuman ja perään Matyas Kantner iski tasoituksen.

Bryggman osui uudelleen, kun Pelicans pääsi ylivoimalle.

Isäntien johto kasvoi toisessa erässä, toisen viisiminuuttisen aikana. Tällä kertaa KalPan Andreas Okany lensi suihkuun, syynä laitataklaus.

Pelicansin 3–1-maalista vastasi Lukas Jasek. Se jäi myös kamppailu viimeiseksi osumaksi.

Pelicans johtaa nyt sarjaa voitoin 3–2. Se voi varmistaa jatkopaikkansa lauantaina Kuopiossa.