Sisustussuunnittelija paljastaa kolme suurinta mokaa, jotka kokematon kodinomistaja voi tehdä

Saako kotia lämmitettyä sisustusvalinnoilla? 4:19
KATSO MYÖS VIDEO: Saako kotia lämmitettyä sisustusvalinnoilla?

Sisustuskärpäsen puraistessa kannattaa pitää pää kylmänä!

Sisustussuunnittelija Jordan Samson paljasti Insider-sivustolle suurimmat virheet, joita ihmiset tekevät sisustaessaan ensimmäistä omaa kotiaan.

Samson jakaa vinkkejään TikTokissa, jossa hänellä on tällä hetkellä 64 800 seuraajaa.Esimerkiksi alla olevalla videolla hän vinkkaa, mitä kannattaa ottaa huomioon sohvaa valitessa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Virhe 1: Koko sisustus perustuu yhteen huonekaluun

Samsonin mielestä yksi moka on se, että ostetaan yksi huonekalu ja päätetään suunnitella kodin koko muu sisustus sen mukaan.

– Mielestäni monet vain menevät ja ostavat summanmutikassa jonkin huonekalun, kuten sivupöydän, josta pitävät kovasti eivätkä ajattele yhtään, miten kaikki asunnossa olevat huonekalut sopivat yhteen, hän sanoo Insiderille.

– Silloin tilanne voi olla todella haastava. Monet asiakkaani ovat panikoineet sitä, että he todella pitävät jostain huonekalusta, mutta se ei sovi yhteen jonkin muun kanssa.

Samson vinkkaa, että tämän virheen voi välttää suunnittelemalla unelmiensa sisustuksen ennen huonekaluostoksille lähtöä. Hän vinkkaa käyttämään apuna niin sanottua tunnelmataulua, johon koostellaan omaa silmää miellyttäviä sisustusideoita.

Virhe 2: Kiirehtiminen

Samson muistuttaa, että kiirehtiminen ei sovi yhteen sisustamisen kanssa. Jokin hätiköiden ostettu huonekalu voi aiheuttaa myöhemmin katumusta.

Hän sanoo, että joillakin huonekaluilla voi joskus mennä pitkäänkin ennen kuin ne edes saapuvat tilaamisen jälkeen. Sitten ihmetellään, miksi jokin oikein alun perin ostettiin, kun se ei enää tunnukaan yhtä hyvältä idealta kuin aiemmin.

Samson sanoo, että kärsivällisyys on avain onnistuneeseen sisustukseen. Hän kehottaa pitämään kiinni siitä, mitä todella haluat.

Virhe 3: Uhraat oman tyylisi somen tähden

Sisustussuunnittelija Samson kertoo nähneensä, miten jotkut yrittävät liian hanakasti seurata erilaisia netissä viliseviä trendejä sen sijaan, että noudattaisivat sisustuksessa omaa visiotaan.

– Hyvä sisustus on sellainen, jossa näkyy sinun tyylisi. Tavoitteena ei ole luoda uudelleen jotain Instagram-julkaisua, hän sanoo.

Samson haluaisi rohkaista ihmisiä miettimään, millaisista väreistä ja materiaaleista he pitävät eikä keskittymään siihen, mikä näyttää hyvältä kännykän ruudulla.

– Täytä tila sellaisilla tavaroilla, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Silloin lopputulos tulee olemaan kaunis ja kestää pidemmin kuin sellainen, joka perustuu toisten kopioimiseen.

Alla olevalla videolla Marko Paananen ja Anna Ramsay paljastavat suomalaisten suurimmat sisustusmokat!

Marko Paananen ja Anne Ramsay listaavat suomalaisten suurimmat sisustusmokat 3:46
Näin suomalaiset mokaavat sisustuksessa! 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat