Mainos

Sinnikäs hevonen ei tyytynyt kohtaloonsa – "aivan kuin se olisi ajatellut, että kukaan ei huomaa sen pakoa"

Bubbles-hevonen on kulkenut pitkän matkan hylätystä eläimestä hemmotelluksi yksilöksi.

Vielä joulukuussa Bubbles-hevonen eli texasilaisella eläintilalla odottamassa kohtaloaan. Vanhat hevoset ja aasit päätyvät kohtalokkaalle ”Kill lot”-tilalle usein omistajien kuoleman tai varallisuuden muutosten vuoksi. Jos läheisten maatilojen omistajat eivät osta eläimiä huutokaupassa tai niillä ei näytä olevan mahdollisuutta pelastua, ne myydään teuraaksi. 

Kun kukaan ei näyttänyt haluavan Bubblesia, hän päätti pelastaa itse itsensä.

Tilalle lahjoituksia ympäri maailmaa

Eräänä päivänä hevonen huomasi tilalla ryhmän ihmisiä, jotka olivat tulleet pelastamaan tilalle päätyneitä miniaaseja. Sen sijaan, että se olisi tyytynyt vain katselemaan kohtalotovereidensa pelastamista, se tuntui päättäneen lähteä ihmisten mukaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

– Laiha ja harmaa ruuna käveli suoraan meidän peräkärryymme porttien ohi piittaamatta työntekijöiden käskyistä, Becky’s Hope Horse Rescue -tilan Sarah McGregor kertoo.

Hevonen oli naisen mukaan niin päättäväinen, etteivät he millään voineet hylätä sitä, ja he päättivätkin tarjota sinnikkäälle hevoselle rakastavan kodin.

– Tämä ihana ja vanha ruuna sulatti sydämemme sillä minuutilla, kun se päätti, että nyt olisi täydellinen hetki pelastautua. Aivan kuin se olisi ajatellut, että kukaan ei huomaa sen pakoa, jos se sulautuu miniaasien joukkoon, tilan Facebook-sivuilla kerrotaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Pian sen jälkeen, kun Bubblesin tarina tuli julkiseksi, hevoselle alkoi sadella ihailijapostia ympäri maailmaa. Vapaaehtoisjärjestön työntekijät kertovat olevansa todella kiitollisia kaikesta siitä tuesta, jota he ovat hevosen pelastamisen myötä saaneet. 

Uusien omistajien mukaan Bubbles on älykäs ja lempeä hevonen, joka suostuu mielellään jakamaan sen nimellä tulleita lahjoituksia myös muille apua tarvitseville tilan asukeille. 

Kaikkien tarina ei pääty yhtä onnellisesti. Katso videolta asiantuntijan selitys sille, miksi lemmikkejä hylätään. 

1:54

Lähde: TheDodo 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.