Sinkkuelämää viettävä ohjaaja Renny Harlin tunnustaa Me Naisille rakastavansa yhä ex-vaimoaan: "Geena oli se, jota olin etsinyt"

Renny Harlin kertoo, mikä sai lähtemään Luokkakokous-ohjaaksi 7:56
Mitä kuuluu Renny Harlinin rakkauselämään? Näin hän kommentoi Vappu ja Marja Livessä huhtikuussa

Ohjaaja Renny Harlin kertoo Me Naisten haastattelussa rakastavansa yhä ex-puolisoaan Geena Davisia.

Ohjaaja Renny Harlinille kevät on ollut poikkeuksellista aikaa, sillä hän on oleskellut Suomessa poikkeuksellisen pitkään koronapandemian suljettua rajat. Toimintaelokuvistaan tunnetulla Harlinilla on tekeillä myös hieman poikkeuksellinen projekti: komediapläjäys Luokkakokous 3, jota hän käsikirjoittaa yhdessä Mari Perankosken kanssa.

Huhtikuussa Vappu ja Marja Livessä vieraillessaan ohjaaja paljasti viihtyvänsä sinkkuna. Me Naisten tuoreessa haastattelussa hän puolestaan puhuu suhteestaan ex-vaimoonsa Hollywood-tähti Geena Davisiin

1990-luvulla solmittu avioliitto Oscar-palkitun näyttelijän kanssa päättyi viiden vuoden jälkeen, kun yhteistä lasta ei kuulunut. Harlin sanoo lehdelle, että eron olleen kivulias kokemus ja että hän rakastaa ex-puolisoaan yhä.

– Uskon edelleen, että Geena oli se, jota olin etsinyt – hänessä yhdistyivät äly, huumori ja luovuus. Ajattelen yhä, että hän on mieletön tyyppi ja jollain tasolla rakastan häntä aina.

Harlinin koti on yhä Kiinan Pekingissä, vaikka suhde 35 vuotta nuorempaan Kay-rakkaaseen päättyi joulun tienoilla. Harlin kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että ex-pari on yhä hyvissä väleissä.

– Ollaan superhyviä kavereita. Viestittelemme ja soittelemme joka päivä, ja työskentelemme yhdessä, ohjaaja kertoi hyväntuulisena.

– Hän on niin nuori, että hänen täytyy löytää oma juttunsa. Minusta ei ollut oikein, että hän elää minun varjossani ja keskittyy minun tukemiseeni. Hän on eritäin lahjakas ja fiksu, joten tahdon, että hän pystyy luomaan oman juttunsa.

Lue myös:

    Uusimmat