Shirly Karvinen on uusi Bachelor Suomi -ohjelman juontaja

Bachelor Suomi -ohjelma kuvataan tulevana syksynä.

Bachelor Suomi -ohjelman juontajana nähdään Shirly Karvinen, joka on innoissaan tulevasta juontopestistä. Karvinen on rakkausrealityjen suurkuluttaja – myös podcastien muodossa.

– Rakastan rakkautta ja on suuri kunnia olla ikonisen rakkausohjelman juontajana. Tiedän, että meidän Bachelor on valloittava persoona, joten uskon, että siellä tullaan näkemään isoja tunteita ja heittäytymistä rakkauden vietäväksi.

– Minä saan eturivin paikan ja pääsen kunnolla ammentamaan, mitä kulissien takana tapahtuu. Rakkauden nälkäiselle se on paras paikka, missä olla.

Karvinen on ollut niin radiojuontajana kuin myös ihastuttanut televisiossa. Hän oli Love Island Suomi -ohjelman juontajana vuosina 2018 ja 2019. Ja viimeisin tv-juontopesti oli Viidakon tähdet -ohjelmassa viime vuonna. 

– Nyt on taas ihana päästä tekemään ja vielä tällaiseen ohjelmaan mukaan. Viimeisin juontamani rakkausreality oli Love Island ja se oli ihan mieletön kokemus - ja kuinka paljon on kasvanut ihmisenä sen jälkeen. Olen todella fiiliksissä tulevasta.

Suomen Bachelor on Los Angelesissa asuva ohjaaja-kuvaaja Joonas Kenttämies. Hän heittäytyy tulevaan rakkauden seikkailuun uteliaana ja toiveikkaana siitä, että se oikea kuulisi kutsun ja he lopulta kohtaisivat toisensa.

Kenttämieheen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.

Kauden aikana treffaillaan ahkerasti ja kurkistetaan kuvausten kulisseihin. Kenttämiehen ohella tutustutaan hänestä kiinnostuneisiin naisiin ja luonnollisesti nähdään lopuksi, kuka on Kenttämiehen valittu, viimeisen ruusun saaja.

Bachelor Suomi myöhemmin syksyllä MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat