Sherry on 70-vuotias domina – löysi todellisen kutsumuksensa avioeron jälkeen: "Olin ennen aikamoinen hiirulainen"

Entinen kokki Sherry Lever kertoo elävänsä elämänsä parasta aikaa omaperäisen alanvaihdoksen jälkeen.

Swindonista Englannista kotoisin oleva Sherry Lever, 70, kertoo olevansa Ison-Britannian vanhin domina. Daily Mailin mukaan isoäiti Sherry laskuttaa asiakkailtaan 120 puntaa tunnilta. Asiakaskunta on vaihtelevaa aina juristeista roskakuskeihin. Yksi asia asiakkaita kuitenkin yhdistää, he kaikki haluavat tulla Mistress Sofian alistamaksi, orjuutetuksi tai häpäisemäksi.

Sherry kertoo aloittaneensa dominana työskentelyn sen jälkeen, kun hänen miehensä jätti hänet vuonna 2012.

– Kadun vain yhtä asiaa, sitä, ettei hän jättänyt minua vuosia aiemmin. On niin paljon asioita, joita haluan vielä tehdä, Sherry kertoo.

Hän kertoo, että hänellä on ollut kolme onnetonta ja jopa väkivaltaista avioliittoa. Hän toivoo tekevänsä dominan töitä vielä 80-vuotiaana.

– Elämäni alkoi oikeastaan vasta 60-vuotaana. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin nyt, hän naurahtaa.

Sherryn mukaan riippuu asiakkaasta, mitä sessioiden aikana tehdään. Käytännössä sessiot voivat tarkoittaa talon siivoamista, vaaleanpunaisen sisäkön puvun pukemista päälle tai kävelylenkkejä Sofian pihalla koirana.

– Naapurini ovat tottuneet siihen ja olen tehnyt tätä jo vuosia. Perheeni ja ystäväni ovat täysin sinut tämän kanssa, Sherry kertoo.

Sessiot kestävät yleensä tunnin. Yöksikin saa jäädä, mutta vain jos asiakas haluaa yöpyä Mistress Sofian leikkihuoneen teräksisessä häkissä.

– Jos kyseessä on jalkafetissi, niin sessiot kestävät yleensä vain 30 minuuttia, koska tunti on turhan pitkä aika sellaiselle, että joku vain palvoo jalkojasi, Sherry toteaa Daily Starin haastattelussa.

Yllä olevalla videolla tutustutaan Sherryn työhön dominana. Videolla esittäytyy myös yksi naisen orjista, joka on tatuoinut: ”Mistress Sofian omaisuutta” -tekstin alavatsaansa.

Tytär kannusti työhön

Sherrylle työssä parasta on siitä voimaantuminen. Myös palvonnan kohteena oleminen on mieluisaa, mutta työ ei niinkään tuota seksuaalista mielihyvää hänelle. Sessioissa kukaan, olipa asiakas alistuva, orja tai pukuleikeistä innostunut, ei saa koskea Mistress Sofiaan.

– Olen hyvin hallitseva persoona, se puoli minussa on vahvistunut iän karttuessa ja on tehnyt minusta myös paremman ihmisen, Sherry kertoo.

Sherryn naapurit ovat tottuneet siihen, että toisinaan naisen pihalle ilmaantuu miehiä erikoisissa asuissa. Sherry on kuitenkin tarkka siitä, millaisessa asussa miehiä viedään kävelylle.

– Jos vien asiakkaitani ulos, ovat he pukeutuneet jänikseksi tai vaikka Shrekiksi. Sen pitää olla jotain noloa. En veisi ulos missä tahansa asussa, koska ulkona on lapsia ja en halua pelästyttää ketään, Sherry toteaa.

Näin kaikki alkoi

Kaikki lähti siitä, kun Sherry näki dokumentin puhelinseksistä. Avioliiton yllättävän päättymisen jälkeen Sherryllä oli ongelmia taloudenpidon kanssa ja hän päätyi kokeilemaan työtä puhelinseksin parissa.

– En ollut koskaan ajatellut, että se tulisi minusta niin luonnostaan. Olin ennen aikamoinen hiirulainen, Sherry paljastaa.

Huomattuaan, että useat puhelut liittyivät miesten haluun tulla alistetuksi, yllättäen Sherryn tytär ehdotti äidilleen hyppäämistä syvään päätyyn.

Sherry on ryhtynyt myös mentoriksi muille saman uravalinnan haluaville naisille.

– Aloittaessani olisin toivonut itselleni mentoria. Koska jouduin itse oppimaan kantapään kautta omista virheistäni, en halua, että kukaan muu joutuu toistamaan samoja virheitä, Sherry kertoo.

Lähteet: Mistress Sofia, Kameraone, Daily Mail ja Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat