Miehen uskottomuudesta suivaantuneelta vaimolta yllätysratkaisu – "Lontoon kiehtovin rakastajatar" nauttii seksistä varattujen miesten kanssa: "En tunne lainkaan syyllisyyttä"

Petetty vaimo ei jäänyt ihmettelemään, vaan vaati itselleen samanlaiset oikeudet kuin uskottomalla miehellään.

Öljypohatan vaimo päätyi yllätysratkaisuun saatuaan tietää miehensä uskottomuudesta. Ennenkin otsikoissa olleen naisen tarinan nosti uudelleen pinnalle australialainen News.com.au

Lontoolainen Gweneth Lee, 47, on kertonut olleensa murheenmurtama saatuaan selville, että hänen miehensä, Robert, oli alkanut tapailla muita naisia heidän avioliittonsa viimeisimpinä vuosina. Gweneth itse oli ajatellut pysyvänsä miehelleen uskollisena heidän elämänsä loppuun asti, mutta Robertin petos särki naisen uskon miehiin.

Sen sijaan, että asia olisi esimerkiksi pariterapian kautta saatu soviteltua tai Gweneth olisi jättänyt uskottoman miehensä, hän päätyikin pettämään itse varattujen miesten kanssa kostoksi miehensä salasuhteista.

"Hänellä oli tyttö joka satamassa"

Tätä nykyä viisikymppinen Gweneth oli jo muutama vuosi sitten otsikoissa julistettuaan tekevänsä hyvää varattujen miesten avioliitoille. Oman näkemyksensä mukaan nainen auttaa perheitä pysymään koossa.

– Seksin harrastaminen jonkun uuden kanssa voi tehdä hyvää avioliitolle. Se vie paineita pois vaimoilta, joiden libidot ovat kuolleet, ja pitää miehen onnellisena, nainen perusteli.

Jo tuolloin nainen kertoi, että salasuhteita hänellä on ollut jo yli sadan miehen kanssa.

Gweneth kertoi The Sunille vuoden 2018 haastattelussa olleensa hyvin onnellinen avioliitossaan, jossa Robert kuitenkin joutui työnsä puolesta matkustelemaan ympäri maailmaa.

– Sain selville avioliittomme viimeisinä vuosina, että hän oli pettänyt minua useiden naisten kanssa. Hänellä oli tyttö joka satamassa niin sanoakseni, ja hänellä oli säännöllisesti lyhyitä suhteita työmatkoillaan.

"Hän halusi pysyä naimisissa"

Gweneth kertoo olleensa musertunut, sillä vielä tuolloin hän aidosti uskoi yksiavioisuuteen. Asiaa ei auttanut se, että Robert kertoi, ettei voisi enää pysyä uskollisena.

– Hän halusi pysyä naimisissa ja minun käytännössä sietävän hänen pettämisensä.

Koska Gweneth rakasti avioliittoaan, hän neuvotteli oman sopimuksensa: vaimo halusi saman diilin kuin aviomiehensä eli useita seksiin perustuvia sivusuhteita. Gweneth liittyikin varatuille suunnatulle deittisivustolle ja löysi sieltä kauhukseen myös miehensä. Pian vaimo oli kuitenkin yhtä kiireinen kuin Robert, mitä tuli avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksinäinen lakimies, seksinhimoinen kirjanpitäjä ja televisiopomo

Gwenethin ensimmäinen suhde oli 40-vuotiaan lakimiehen kanssa. Mies oli Gwenethin mukaan jumissa seksittömässä liitossa.

– Hän oli tehnyt sen virheen, että oli mennyt naimisiin nuoruudenrakastettunsa kanssa, ja hänellä oli oikeastaan ollut vain yksi seksikumppani. Hänellä oli ollut klassinen keski-iän kriisi ja hän oli tajunnut menettäneensä jotain nuoruudessaan ja halusi tapailla muita ensimmäistä kertaa.

Pari tapasi hotelleissa seksin merkeissä. Tapaamisten jälkeen mies palasi kotiin vaimon vuoksi.

Gweneth on kertonut myös kovan seksivietin omanneesta kirjanpitäjästä, joka ei saanut intohimolleen vastinetta kotoaan.

– Hän oli vähän nörtti, ja hänellä oli tapana kirjata ylös jokainen kerta, kun hän ja hänen vaimonsa harrastivat seksiä.

– Hän ei ollut kaikista jännittävin mies maailmassa, mutta hän oli hyvin varakas – hänellä oli oma yritys – ja hän oli hyvin antelias minulle lahjoittaen minulle timantteja, merkkimekkoja ja öitä hienoimmissa hotelleissa. Sain ihanan lahjan aina, kun tapasimme.

Nainen on paljastanut myös olleensa suhteessa Brittien suurimpien ohjelmien takana olevan televisiopomon kanssa.

– Hän oli naistenmies, joka oli maannut useiden sellaisten näyttelijättärien kanssa, jotka olivat esiintynet hänen draama-ohjelmissaan. Hänellä oli useita rakastajia ja hyvin ymmärtäväinen vaimo, joka sivuutti hänen pettämisensä.

Tuossa vaiheessa jo syövän riuduttama Robert hyväksyi kaikki vaimonsa rakastajat.

Aviomies menehtyi – vaimo jatkoi suhteitaan

Kun Gwenethin aviomies kuoli syöpään kymmenen vuotta sitten, ei nainen suinkaan lopettanut vauhdikasta elämäntyyliään. Sen sijaan Gweneth jatkoi niin kuin ennenkin.

– Robert oli särkenyt uskoni miehiin, ja rakastajat, joita olin tavannut avioliittomme viimeisinä vuosina saivat minut vain ymmärtämään, että yksiavioisuus on täysin epärealistinen odotus.

Aiemmin myös seksiasiantuntija Nadia Bokody on puhunut samasta aiheesta. 

– Ei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa yhä uudelleen, Nadia kirjoitti vuonna 2018.

Toisin kuin yksiavioisessa parisuhteessa viihtyvä Nadia, joka ei halunnut kirjoituksellaan kannustaa uskottomuuteen, Gweneth ei monogamian perään haikaile.

– Suurimpaan osaan miehistä ei ole luottamista, ja kuka oikeasti haluaa harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa viimeiset 50 vuotta elämästään? Se ei ole luonnollista – meidät on ohjelmoitu etsimään kumppaneita ja löytämään paras kumppani. Seksi on minusta kuin luonnonvalintaa, Gweneh totesi vuonna 2018.

Gweneth on edelleen varattujen deittipalvelun jäsen.

– Se sopii minulle – saan kaiken kivan, jota saa mahtavasta rakkaussuhteesta enkä mitään raatamista.

Nainen jakaa sosiaalisen median tileillään eroottisia otoksia ja kuvailee esimerkiksi Twitter-sivuillaan olevansa "Lontoon kiehtovin rakastajatar".

"En tunne lainkaan syyllisyyttä"

Gweneth ei usko tyytyvänsä enää koskaan yksiavioiseen suhteesen. Robertin jälkeen hänellä on ollut pidempiä parisuhteita, joissa sivusuhteet ovat olleet sallittuja. Syyllisyydentunteita varattuihin miehiin sekaantumisesta on turha häneltä odottaa.

– En tunne lainkaan syyllisyyttä elämänvalinnoistani. Kaikki miehet, joiden kanssa olen maannut, olisivat pettäneet jonkun muun kanssa, jos eivät olisi tavanneet minua, Gweneth on perustellut.

Lue kaikki aiheesta seksi ja parisuhde.


Lue myös:

    Uusimmat