Selviytyjissä kisannut entinen urheilutähti Cliff Robinson, 53, on kuollut

Entinen koripallotähti Cliff Robinson on kuollut 53-vuotiaana. 18 vuotta NBA:ssa pelanneen Robinsonin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. 

Yhdysvaltalainen Clifford Ralph "Cliff" Robinson oli parhaimmillaan NBA:n kärkipelaajia. Hänet valittiin sarjan parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi vuonna 1993. NBA:n tähdistöotteluun Robinson pääsi kaudella 1994 – hän takoi tuolla sesongilla pisteitä 21,3:n ottelukohtaisella keskiarvolla. 

Robinson pelasi pitkällä NBA-urallaan peräti 1 380 runkosarjaottelua. Hän edusti maailman kovimmassa koripalloliigassa Portland Trail Blazeriä, Phoenix Sunsia, Detroit Pistonsia, Golden State Warriorsia ja New Jersey Netsiä, jossa hän lopetti uransa 2007. 

Robinson oli myöhemmin mukana suositussa Selviytyjät-tosi-tv-sarjassa sen 28. tuotantokaudella, joka esitettiin vuonna 2014. Kyseisenä vuonna hän osallistui myös Dennis Rodmanin organisoimaan Pohjois-Korean-pelimatkaan, josta julkaistiin myöhemmin dokumenttielokuva.

Robinson kärsi viimeisinä vuosinaan terveysongelmista ja sai aivohalvauksen vuonna 2017. Vuosi tämän jälkeen hänen leuastaan poistettiin kasvain, ja Robinson kävi viime vuonna syöpäleikkauksessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja