Seksikolumni: Parisuhteen paras puoli? Halpiskalsareillakin saa

Onni voi olla pienestä kiinni.

Tajusin tänä aamuna, kuinka pienestä parisuhteen onni ja seksikkyys voi olla kiinni. Olin nimittäin käynyt saksalaisketjun kaupassa ostoksilla, ja ottanut samalla matkalla mukaan paketin ah, niin tavallisia naisten alushousuja – paketissa viisi kappaletta reilusti alle kympillä.

En tietenkään ollut ajatellut esitellä näitä miehelleni sen kummemmin, pysykööt mukavuusalkkareina ja "niiden päivien" varalle, seksikkäämmät releet vetäistään päälle, kun tarkoituksella flirttaillaan.

Sen kummemmin asiaa ajattelematta paketti oli keittiön pöydällä. Mieheni huomasi ne ja sanoi:"Onpa kivan pirteän värisiä, näyttää todella mukavilta päällä", ja katsoi minua sillä silmällä, tosissaan. Katsoimme molemmat kelloon, ja tajusimme, ettei aamuisille olisi aikaa, varsinkaan kun yksi lapsista kipitti unet silmissä keittiöön. Lupaus yhteisestä nautinnosta jäi odottamaan iltaa.

Seksikkyys syntyy ihmisen sisällä, parisuhteessa se syntyy myös yhteisestä ymmärryksestä toista kohtaan. En tiedä, olenko hetkeen tuntenut itseäni seksikkäämmäksi kuin aamulla, halpisketjun alushousut käsissäni, koska puolisoni ymmärsi. Halpiskalsarini ovat äärettömän mukavat, vaikka tiedän kyllä Rouva Riettaan mielipiteen niistä.

Parisuhde kiteytyykin välillä alkkareiden arvostamiseen. Seksikkäältä näyttämisessä ei aina ole kyse siitä, mitä sinulla on päällä, vaan siitä, että ne vaatteet saa lopulta riisua, ja että päällepäin näkee, miltä sinusta tuntuu.

Joten pukeudunkin halpismukavuusalkkareihini ylpeänä, koska tiedän, että tänä iltana miehelleni tuottaa suurta nautintoa riisua mukavuuskalsarini. Ja minulle – no, sehän on sanomattakin selvää.

Lue myös:

    Uusimmat