Seksikolumni: Naiset (ja miehet) huolehtikaa ulkonäöstänne, jos haluatte pitää puolisonne

Eikö mies tunnu lämpiävän, kun yrität viritellä häntä seksiin? No, syy voi johtua siitä lehmäkuvioisesta flanellipyjamastasi. Miehesi ei halua sekaantua eläimiin.

Tapahtui eräässä eteläsuomalaisessa kauppakeskuksessa (en sano tarkemmin, mutta kehä kolmosen sisäpuolella): Olemme koko perheen voimin ostoksilla (yäk ja typerää), katselen käytävillä kävellessä ympärilleni, näitä suomalaisia naisia ja miehiä. Verkkareita, likaisia ponnarihiuksia, meikittömiä naamoja, pureskeltuja kynsiä, automarketista ostettuja vaatteita, nyreitä naisia, jotka komentelevat miehiään maitohyllyllä... Kysyn mieheltäni, miten on mahdollista, että suomalaiset eivät ole kuolleet sukupuuttoon. Miten nämä voivat lisääntyä sillä kuka viitsii panna puolisoaan joka ei edes sen vertaa viitsi tehdä, että laittaisi päälleen siistit vaatteet? ”No ilmeisemmin pimeässä sitten vaan”, totesi mieheni.

Muistatteko ne neuvot siitä, että parisuhteeseen pitää panostaa? Se ei tarkoita sitä, että panostetaan vasta sitten joskus, kun lapset ovat isoja, vaan nyt ja kokoajan? Kuten neiti Hekuma on todennut, ei voi luottaa siihen, että kelpaa miehelleen, vaikka sheivaisi jalkansa vasta, kun lapset on isoja. Kyllä ne pitää sheivata ihan kokoajan. Eli, parisuhteeseen panostaminen ei ole vain sitä, että katsotaan illalla yhdessä telkkua ja käydään kerran puolessa vuodessa ulkona syömässä kun mummo tulee hoitamaan lapsia. Kyllä siihen parisuhteeseen pitää panostaa myös muulla tavalla, huolehtimalla itsestään, näyttämällä hyvältä, jatkuvalla flirttailulla ”olen edelleen kiinnostunut sinusta”.

Ja juu juu, sama koskee myös toiseen suuntaan. Miestenkin pitää pitää huolta ulkonäöstään. Tietenkin.

MTV Lifestylen artikkelissa 8 syytä, miksi tosimies ei petä rakastamaansa naista todetaan näin: "Tosimies ymmärtää kuitenkin sen, että muutaman minuutin himo ei ole riskin arvoista. Jos todella haluat seksiä niin kovasti, mikset mene sänkyyn naisen kanssa, jota rakastat? "

No, ehkä se mies menee siksi sen toisen naisen kanssa sänkyyn, koska kotona odottaa pieruverkkareihin sonnustautunut karvakainalo, joka laittaa ripsiväriä vain juhlapäivinä ja nakertaa sohvalla kynsiä ja suklaata. Himottavaa?

Mielestäni naisten (ja miesten) on turha tulla itkemään pettävää puolisoa, jos itse näyttää hirmuliskolta, se joka oli ennen seurustelun alkuaikoina hehkeä, joka halusi tehdä puolisoonsa vaikutuksen, pukeutui imarteleviin vaatteisiin, näki vaivaa, että näyttäisi hyvältä puolison silmissä.

Kun katson ympärilleni, missä tahansa kuljenkin tai selailen vain Facebookia, voi sanoa, että harva näkee vaivaa sen eteen, että näyttäisi hyvältä, poikkeuksena sinkut, koska hehän etsivät sitä puolisoa. Mikä siinä on, että kun ollaan vakiinnuttu ei viitsitä enää nähdä vaivaa? Sekin on toisten huomioon ottamista, että pitää huolta itsestään.

Mieti asiaa näin, miltä itsestäsi tuntuu, kun miehesi vakuutteli ennen rakkauttaan, toi lahjoja, ylisti sinua maailman kauneimmaksi, mutta nyt sitä ei enää tapahdu? Hän ajattelee, ettei hänen enää tarvitse koska olet jo ns. napattu, ei viitsi nähdä vaivaa. Ei tunnu kivalta, kun toinen ei viitsi tehdä minun mielikseni enää mitään, ei vaivaudu enää hurmaamaan. Se että ei enää pidä huolta ulkonäöstään, on samanlainen viesti ”en viitsi enää sinun vuoksesi, olethan jo siinä”.

Haluatko pitää puolisosi? Näytä se hänelle. Aja kainalokarvat, suihkauta hajuvettä ja osta uusia alusvaatteita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja