Seksikolumni: 7 vinkkiä sujuvaan suuseksiin – näin saat miehen kiemurtelemaan nautinnosta

Jokaisella on omat toiveensa suuseksin suhteen, mutta seuraavalla perusohjeistuksella pääset varmasti hyvään alkuun.

Nuorena sinkkutyttönä olin kovin kiinnostunut siitä, minkälaista hyvän suuseksin tulisi olla. Toki sitä oli tullut harrasteltua jonkin verran puolin ja toisin, mutta koska itselläni ei ole penistä, tuntui kovin vaikealta ajatella, mitä suihinotossa olisi järkevää tehdä, jotta kokemus olisi toiselle osapuolelle mahdollisimman nautinnollinen.

Mitään kaiken kattavaa manuaalia en koskaan onnistunut löytämään, joten eipä siinä auttanut muu kuin harjoitella itse. Nyt vuosien harjoittelun jälkeen oppimani voisi tiivistää seuraaviin kohtiin:

1. Ota se suuhun

Tajusin joitakin vuosia sitten, että niin hämmästyttävää kuin se onkin, suuseksi ei todellakaan kuulu automaattisesti kaikkien pariskuntien arkipäivään. Surullisen moni saa vain haaveilla siitä, että kumppani edes joskus antaisi hänelle suuseksiä. Samasta tuskasta kärsivät sekä miehet että naiset, miehet ehkä kuitenkin enemmistönä. Eli jos et ole sitä aikaisemmin tehnyt, avaa suusi kumppanisi penikselle tai klitorikselle! Pesty penis ei ole mörkö.

2. Klassikko: ei hampaita

Kun suuseksiin ryhtyy, käytännössä mikään ei voi mennä pieleen – paitsi jos käytät (vahingossa) hampaita! Huolehdi siis, että hampaat jäävät koko session ajan huuliesi ”alle” (kuvittele mielessäsi vanha hampaaton mummo).

3. Anna kuolan valua

Suuseksissä enemmän kosteutta on aina parempi, eli anna kuolasi valua estoitta. Kuivan peniksen tai klitoriksen hinkkaaminen ei tunnu hyvältä. Penistä hetken käsiteltyäsi todennäköisesti huomaat, että sylkeä erittyykin lähes automaattisesti.

4. Käytä myös käsiä

Pelkällä suulla työskentely käy pitkän päälle raskaaksi, joten ota kädet mukaan prosessiin. Tällä ratkaiset myös ”syväkurkuttomuus-ongelman” eli sen, jos et pysty ottamaan penistä kovin syvälle suuhusi. Kun kädet jatkavat suusi aloittamaa ”putkea” peniksestä, tuntuu kuin se uppoaisi syvemmälle kuin oikeasti uppoaakaan.

5. Vaihtele tekniikkaa

Suuseksin ei tarvitse eikä pidä ollakaan pelkkää kurkkuun-ylös-liikettä. Käy nuoleskelemassa myös peniksen juurta ja tee lipovia liikkeitä alhaalta ylös. Kierrä peniksen ympäri kielelläsi. Anna sille vaikka suukkoja ja nielaise se yhtäkkiä nopeasti suuhusi. Kutittele kielelläsi ”tatin” reunoja.

Kun tunnet peniksen kovettuvan jossakin vaiheessa entistäkin kovemmaksi, jatka ainakin hetki juuri sitä, mitä oletkin tekemässä. Kun mies alkaa antaa laukeamisen merkkejä, tämä on entistäkin tärkeämpää – myös silloin, jos suuseksi on vain osa esileikkiä ja siitä on tarkoitus siirtyä itse yhdynnän pariin. Siinä tapauksessa on syytä lopettaa juuri nyt.

6. Älä ujostele ääntelyä

Suuseksi ei ole mitään siistiä puuhaa, eli anna maiskutuksen ja loiskutuksen kuulua. Älä feikkiääntele, mutta anna pienen ”hyminän” tulla, jos on tullakseen. Loiskuta ja läiskytä oikein kunnolla ja anna imemisen äänien kuulua! Miehen kiihotusta ei todellakaan vähennä se, että suuseksi myös kuuluu.

7. Niele tai älä, mutta älä tee siitä numeroa

Sperman nielemiseen ei kuole. Eihän se kovin loistokkaalta maistu, mutta jos olet pystynyt hulauttamaan kurkustasi alas lusikallisen yskänlääkettä, niin eipä se sen kummempaa ole. Kannattaa ainakin kerran kokeilla.

Nieleminen ei kuitenkaan ole pakollista, joten voit aivan hyvin siirtää peniksen suustasi juuri kun tunnet sykäyksen lähtevän liikkeelle (jatka kuitenkin käsityötä myös tästä eteenpäin), siirtyä yhdyntään ennen laukeamista tai ottaa lastin suuhusi, mutta siirtää sen sieltä hienovaraisesti vaikka etukäteen lähelle varattuun paperiin. Ethän kuitenkaan ryntää dramaattisesti yökkien sylkemään sitä lavuaariin.

+ Bonussektori

Selvitä, minkälainen kosketus toimii parhaiten juuri omalla kumppanillasi ja suosi sitä. Älä kuitenkaan jämähdä ikuisesti yhteen suuseksitapaan, vaan kokeile välillä uutta lähestymistä – saatat törmätä iloiseen yllätykseen! Ja mikä tärkeintä: nauti itsekin nautinnon ohjailusta! Miehen kiemurtelun seuraaminen on jo puoli iloa. Omaa vuoroa odotellessa… 

Lue myös:

    Uusimmat