Seksikolumni: Älä epäile taitojasi – jokainen oppii ottamaan suihin

Älä turhaan arkaile suuseksiä!

MTV.fi kertoi videosta, jolla pornotähdet ystävällisesti opettavat mehujääpuikkojen avulla, miten suihinotto sujuu oikeaoppisesti – toisin sanoen, miten maksimoidaan miehen nautinto. Mahtavaa, lisää näitä! Koskaan ei voi oppia liikaa, eikö vain?

Ystäväpiiriini kuuluu monenmoista sakkia – toiset hehkuttavat suihinottotaitojaan, toiset tekevät sitä, mutta eivät pidä siitä erityisesti, ja toiset kieltäytyvät puuhasta kokonaan. (Voitte arvailla, mihin joukkoon itse kuulun!) Sehän on ihan naisen oma asia, haluaako antaa miehelle suuseksiä vai ei, siitä en lähde väittelemään. Surullista kuitenkin on, jos suihin ei uskalla ottaa vain siksi, että epäilee omia taitojaan. Yksikin huono kokemus (eli törppö mies) voi saada aikaan sen, että haluaa pysytellä ihan perusyhdynnässä. Ja jos kukaan ei koskaan kehu, ei voi tietää, tekeekö kaiken "oikein". Muistakaa miehet kehua tai edes jotenkin osoittaa, että nautitte – on paljon todennäköisempää, että uusintoja on luvassa, jos nainen tietää, että mies piti kokemastaan.

10 vuoden kehujen jälkeen – ja tässä asiassa mahtavan itsetunnon omaavana – lähimpänä kritiikkiä olin itse, kun eräs mies halusi kertoa, millaisista otteista pitää – aloitettuani jo suihinoton. Myönnän, en ottanut opastusta kovin hyvin. "Haluatko sä s**tana tehdä tän itse?" ei ehkä ollut rakentavin kommentti siinä tilanteessa. Olen yrittänyt kasvaa ihmisenä sen jälkeen, eikä itsetuntokaan romuttunut (täysin).

Tosiasia kun on se, että ihmiset ovat erilaisia ja pitävät erilaisista asioista, eikä mitään opi, jos kukaan ei opeta. Olen tässä suhteessa ollut onnekkaassa asemassa, sillä ensimmäinen poikaystäväni täysin pyyteettömästi opetti minut alusta lähtien tekemään kaiken virheettömästi. Tämä poika myöhemmin petti ja jätti, mutta muut miehet hänen jälkeensä ovat saaneet nauttia opetuksen tuloksista. Tämänkin vuoksi liputan niiden vakipanojen perään, jos ei ole sitä omaa kultaa, jonka kanssa opetella uusia juttuja. Vakipanolta on helpompi kysellä vinkkejä kuin satunnaiselta hoidolta – jos siis omat taidot epäilyttävät, mutta haluaisi kuitenkin tuottaa nautintoa sille toiselle.

Ja jos tuntuu, että muutoin seksistä pitävä puoliso karsastaa suuseksin antamista – etenkin loppuun asti –, kannattaa miettiä syitä. Kyse ei välttämättä ole vihasta itse asiaa kohtaan, vaan oman edun varjelua. Jos seksin harrastaminen on kiihkeiden alkuaikojen jälkeen vähentynyt pariin kertaan kuukaudessa, ei ole viisas peliliike käyttää toista noista kerroista siihen, että antaa toiselle ja hyvässä lykyssä jää itse ilman. Niin paljon ei kukaan suuseksin antamisesta pidä, että jäisi sen vuoksi itse puutteeseen. Kannattaakin siis pitää huoli siitä, että toinen tietää palvelusten olevan vastavuoroisia.

Sitten on tietysti niitä kertoja, kun puoliso/yhden illan juttu/joku tyyppi kyhnyttää selkää vasten ja itse haluaisi jo nukkua, vaikka kuinka tykkäisi tuottaa toiselle nautintoa normaaleissa olosuhteissa. On vaikea vastustaa kiusausta hoitaa homma käsipelillä. Hei, ei tarvitse edes kääntyä, sen kuin vain vähän vetelee ees taas, eikö? Jos äijä on kierinyt panetuksen tuskissaan, niin tämäkin luultavasti kelpaa, ei siinä mitään. Koska ilman liukasteita (siis sylkeä) homma voi jopa sattua, kannattaa noin yleisesti ottaen kuitenkin muistaa vanha kunnon sääntö.

Eli miten annat hyvän ”hand jobin”?

Kohta 1: Käytä suuta.
Kohta 2: Katso kohta 1.
Kohta 3: Katso kohta 2.

Lue myös:

    Uusimmat