Sebastian Vettel rikkoi taas koronasääntöjä – Mercedekseltä jäätävä reaktio

Ferrarin saksalalaiskuljettaja Sebastian Vettel ei ole noudattanut aivan pilkulleen F1-sarjan määrittämiä koronasääntöjä Itävallan kilpailujen yhteydessä. Lauantaina Vettel ikuistettiin kuvaan, jossa hän keskustelee Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1 on määrittänyt varikkoalueelle säännön, jonka mukaan kukin talli liikkuu niin sanotusti ”omassa kuplassaan”. Eri tallien henkilöt eivät saa olla keskenään tekemisissä koronaviruksen leviämisen pelossa.

Viime viikolla Vettel ikuistettiin kuvaan, jossa hän keskusteli Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin ja saman tallin neuvonantajan Helmut Markon kanssa.

Nyt Vettelistä otettiin kuva, jossa hän keskustelee Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin kanssa.

Ferrari sai jo aiemmin tänä viikonloppuna varoituksen FIA:lta, kun tallin kuljettaja Charles Leclerc oli lentänyt kisojen välissä Monacoon, jossa hän ei ollut pitänyt kasvosuojusta päällään.

Vettelistä ja Wolffista otettu kuva päätyi myös Mercedeksen tietoisuuteen.

Saksalaistallin reaktio oli… jäätävä.

Mercedes julkaisi sosiaalisen median puolella yhdistelmäotoksen, jonka yläosassa oli kuva Vettelin ja Wolffin keskustelutuokiosta Itävallan radalla.

Alle Mercedes liitti kuvan Kermit-animaatiohahmoista. Kuvassa esiintyvät itse Kermit-hahmo sekä tästä tehty synkkä ”Bad Kermit” -versio.

Yhtäläisyyttä on toki havaittavissa.

Lue myös:

    Uusimmat