Sebastian Aho hurjassa vireessä NHL:ssä – tarjoili mielettömän suorituksen: "Olemmeko kertoneet, kuinka hyvä hän on?"

Katso videolta: Sebastian Aho viimeisteli edellisessä ottelussa uransa 200:nnen NHL-osuman.

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes otti 5–4-kotivoiton vierailevasta San Jose Sharksista.

San Jose avasi maalipelin ottelun ensimmäisen erän 15. minuutilla, mutta Carolina tasoitti pian Calvin de Haanin maalilla, josta Jesperi Kotkaniemi keräsi toisen syöttöpisteen.

Maalittoman toisen erän jälkeen Sebastian Aho vei Carolinan 2–1-johtoon, kun kolmatta erää oli pelattu 17 sekuntia. San Jose rankaisi tekemällä perättäin kolme maalia, joista viimeisimmän tyhjiin. Aho vastasi heiluttamalla verkkoa Teuvo Teräväisen avustamana.

– Olemmeko kertoneet, kuinka hyvä Sebastian Aho on? Carolina kirjoitti Twitter-tilillään 2-1-osumasta.

Carolina onnistui kampeamaan itsensä tasatilanteeseen Martin Necasin maalilla, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 12 sekuntia. Andrei Svechnikov ja Aho saivat osumasta syöttöpisteet.

Jatkoajalla Necas viimeisteli Carolinan voiton, kun erää oli pelattu 55 sekuntia. Carolinan maalilla Antti Raanta torjui 26 kertaa.

Sebastian Aho valittiin ottelun tähdistöön. Peli oli jo kolmas perättäinen, jossa Aho onnistui maalinteossa. Raumalainen laukoi San Josen maalia kohti kaikkiaan 9 kertaa.

Hintz kaunisteli maalitilastoaan

Dallas Stars hävisi New Jersey Devilsille 2–3 niin ikään jatkoajalle venyneessä pelissä. Dallas aloitti vahvasti tekemällä avauserässä kaksimaalia, joista toisen laukoi Roope Hintz Miro Heiskasen syötöstä. Osuma oli Hintzin 19. tällä kaudella NHL:ssä.

Toisessa erässä New Jersey heräsi ja tasoitti lukemat 2–2:een Jack Hughesin ja Miles Woodin maaleilla. Maalittoman kolmannen erän jälkeen Hughes iski naulan arkkuun, kun jatkoaikaa oli pelattu 50 sekuntia.

Floridalle tappio Los Angelesista

Samaan aikaan Florida Panthers vastaanotti kotonaan Los Angeles Kingsin, joka lähti Sunrisesta 4–3-vierasvoiton kera. Los Angelesin voittoa pääsi juhlimaan Rasmus Kupari, joka pyörähti kentällä reilun 7 minuutin verran.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov merkittiin Carter Verhaeghen maalin syöttäjäksi yhdessä Matthew Tkachukin kanssa. Suomalaishyökkääjistä Anton Lundell viihtyi kaukalossa reilun vartin ja Eetu Luostarinenkin yli 13 minuuttia, mutta kumpikin miehistä jäi tehoitta.