Mainos

Se aika kuusta? Kuukautisten helpottamiseen on kehitelty lukuisia tuotteita – tässä oudoimmat!

Kuukautisten helpottamiseksi on kehitelty jos jonkinmoista tuotetta. Tässä oudoimmat.

"Se aika kuusta" on tuskin yhdenkään naisen lempihetkiä kuukaudesta. Vaikka joka päivä noin 800 miljoonalla naisella on kuukautiset, vaihtoehtoja niiden sietämisen helpottamiseen on rajallisesti. Annos parasetamolia ja kaikki suklaat keittiönkaapeista onkin monen naisen ratkaisu ongelmaan. Siteet ja tamponitkin vaikuttavat aika alkeellisilta apukeinoilta 2000-luvulle.

On kuitenkin olemassa keksintöjä, jotka edes yrittävät helpottaa kuukautisista selviämistä. Et vain koskaan ole kuullut niistä.

Goodtoknow-sivusto listasi oudoimmat kuukautistuotteet. Haluaisitko käyttää näitä?

Tamponi, joka mahdollistaa seksin harrastamisen seksiä kuukautisten aikana

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mielipide siitä, voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä, jakaa mielipiteet, mutta Flex-tamponin avulla homman pitäisi helpottua. Uusi keksintö on levyn muotoinen härpäke, joka katkaisee väliaikaisesti verenvuodon luomalla pehmeän esteen kohdunsuulle.

Kuukautissienet

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuukautissienet ovat luonnollinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto hygieniatuotteille. Hajoavasta merisienestä valmistettu tuote on uudelleenkäytettävä 3–6 kuukauden ajan ja sieniä testanneiden mukaan ne ovat myös helppokäyttöisiä. Sienet kastellaan veteen ja asetellaan tamponin tavoin. Joidenkin mukaan merisienet tekevät kierrosta keveämmän ja siedettävämmän.

Joten miksi kaikki eivät jo käytä näitä sieniä? Niiden vaikeus piilee ilmeisesti pois ottamisessa. Eräs käyttäjä kertoi Mashable-sivustolle näin: "Kuvittele antavasi sienen imeä itsensä täyteen lämmintä vettä. Ei väliä, kuinka varovasti yrität poimia sientä, se vuotaa. Korvaa vesi nyt verellä ja mielikuva on valmis."

Sieni täytyy myös puhdistaa aina käytön jälkeen, kunnes sen käyttöikä on lopussa. Jos kestät sotkun, sieni voi olla hyvä vaihtoehto.

Sammal – tai nukkaan käärityt kepit

Kaukana menneisyydessä naiset ovat joutuneet turvautumaan melko erikoisiin keinoihin selvitäkseen kuukausittaisesta koettelemuksestaan. YouTube-tähti LolPervzin videolla käydään kuukautissuojien historiaa 5000 vuoden ajalta. Videon katsottuasi olet varmasti kiitollinen siteistä ja tamponeista, vaikka ne kuinka vanhanaikaisilta tuntuisivatkin.

Videon mukaan antiikin Kreikassa naiset käärivät nukkaa keppien ympärille kontrolloidakseen verenvuotoa – tapa sopi myös ehkäisyyn. Keskiajalla puolestaan täytettiin rättejä erityisen imukykyisellä sammaleella. Egyptiläiset käyttivät paperia, kun taas varhaisella keskiajalla annettiin veren vain valua. 1800-luvulla kuukautissiteet viimein keksittiin, mutta niitä pystyi käyttämään vain henkselien kanssa.

Kannabis-emätinpuikot

Kuukautiskrampit voivat olla ärsyttäviä, mutta harkitsisitko kannabiksella täytettyjen emätinpuikkojen tunkemista vaginaasi kivuista eroon päästäksesi?

Amerikassa tähän on turvauduttu kuukautiskipujen karkottamiseksi. Flora Relief -niminen tuote on kuin tamponi ja lupaa rentouttaa lihaksia, vapauttaa jännitystä ja kramppeja.

Tuotetta on saatavailla Yhdysvalloissa vain niissä osavaltioissa, joissa marihuana on laillistettu.

Fredrick-sovellus (miehille)

IPhoneen sopiva sovellus on tarkoittu miehille, jotka eivät halua kärsiä kumppaneidensa kuukautisvaivoista. Se väittää auttavansa miehiä navigoimaan naisen hormonimyrskyissä ja päättämään, kannattaako naisen kanssa edes yrittää kommunikoida tiettynä päivänä. Romanttista, eikö?

Miehen pitää vain ilmoittaa sovelluksellesi kuukautistesi alkamispäivä ja sovellus pystyy karkeasti arvioimaan kuukautiskiertosi. Se kartoittaa mielialasi ja laskee miehellesi todennäköisyydet kärsimykselle.

Looncup

Looncup on Kickstarterin avulla joukkorahoitettu tuote, joka muistuttaa kuukautiskuppia. Kuukautiskupista poiketen sen mukana tulee sovellus, joka kertoo kaiken tarvittavan: päivämääristä, verenvuodon määrästä ynnä muusta oleellisesta. Se analysoi kuukautistilastoja joka kuukausi ja mitä enemmän sillä on analysoitavaa, sitä "viisaampi se on". Kuppia voi tekijöidensä mukaan käyttää kerta toisensa jälkeen ja lisäksi se on mukava käyttää.

Joukkorahoitukseen osallistui yli tuhat ihmistä, joten kysyntää tuotteella on jo jonkun verran.

Friends Forever -tamponi

Tämä tuote ei ole herkille. Se koostuu kahdesta tamponista, joita yhdistää yksi naru. Tuote on suunniteltu ystävyksille, joiden kierto on samantahtinen. Entä jos kuukautisesi eivät tule samaan aikaan kuin parhaalla ystävälläsi?

– Sitten ette luultavasti ole oikeasti parhaita ystäviä. Menkää road tripille ja yrittäkää uudelleen seuraavassa kuussa, ehdottaa tuotteen luoja Kat Thek.

Thinx-kuukautispöksyt

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Thinx-brändin kehittelemät alushousut imevät nestettä itseensä. Käytännössä housut ovat vaipat, mutta seksikkäämmät sellaiset. Housujen eri kerrokset lupaavat poistaa kosteuden, tuhota bakteerit ja pitää alapään ja vaatteet kuivina.

Alushousut voi kaiken lisäksi pestä normaalisti käytön jälkeen. Ensin niistä pitää tosin huuhdella veri pois, mutta tämän jälkeen konepesu puhdistaa ne kunnolla, ja voit käyttää niitä uudelleen.

Lähde: Goodtoknow

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.