Schumacher puhui mahdollisesta F1-pestistä – "Aika kertoo, onko se ensi vuosi"

Ferrarin ja Alfa Romeon F1-autoja Bahrainissa testannut Mick Schumacher ei pidä vielä varmana, että hänen nousunsa autourheilun kuninkuusluokkaan tapahtuisi jo ensi kaudella.

F2-sarjan Prema-tallissa kilpailevalle Schumacherille pedataan jo kilpakuljettajan paikkaa Ferrarin organisaatiossa. Seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poika haluaa kuitenkin olla ensin varma omasta tasostaan.

- Kyse on tietenkin ensimmäisestä vuodestani F2-sarjassa, joten katsotaan nyt, miten asiat etenevät. Haluan tulla formula ykkösiin valmiina kilpakuljettajana, niin valmistautuneena kuin mahdollista, Schumacher kommentoi motorsport.comin mukaan.

- Aika kertoo, onko se ensi vuosi. Otan nyt askeleen kerrallaan. Formula yksi on todella monimutkainen kokonaisuus. Autosta voi oppia niin monella eri tavalla. Opin jo nyt todella paljon, jota voin hyödyntää myös F2:ssa, Schumacher lisäsi.

Schumacher kertoo F1-testien sujuneen suorituskyvyn kannalta odotuksia paremmin. Saksalaiskuskin kierrosajat Ferrarilla ja Alfa Romeolla olivat lähes identtiset.

- Rehellisesti sanottuna en odottanut sitä. Se johtui luultavasti siitä, että minulla oli niin hauskaa ja yhteistyö tallien kanssa sujui hyvin. Molemmat tallit olivat todella avoimia ja opettivat minua niistä asioista, joita minun tuli tietää, Schumacher kiitteli.

Lue myös:

    Uusimmat