Sarah hehkutti kihlaustaan Facebookissa, mutta sai sitten odottamattoman puhelun – vain vuorokautta myöhemmin häät oli jo peruttu

Australialaismediat uutisoivat pormestari Sarah Carterin ikävästä epäonnesta iloisen kihlauutisen jälkeen.

Julkisen kihlausilmoituksen vetäminen takaisin vain 24 tuntia myöhemmin kuulostaa liian karulta ollakseen totta, mutta juuri näin kävi australialaiselle Sarah Carterille, Maribyrnongin pormestarille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sarah julkisti hiljattain tiedon kihlauksestaan Aaron Lipsonin kanssa Facebookissa hehkuttaen, kuinka "mahtavin mies, johon olen törmännyt, polvistui ja kosi".  Kahdeksan kuukautta Aaroninsa kanssa seurustellut Sarah myös iloitsi olevansa "onnekkain tyttö maailmassa". Ei kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun tuo onni jo sortui.

Vain vuorokautta myöhemmin Sarah nimittäin julkaisi Facebookissa ilmoituksen häiden peruuntumisesta. Kesken juhlaviikonlopun Sarah oli saanut puhelun kihlailmoituksen nähneeltä naiselta, jolla oli ikäviä uutisia tämän sulhasesta.

– Häät on tietenkin peruttu. Olkaa varovaisia, naiset, ja kiitos naiselle, joka kertoi minulle, parasta tietää nyt. Olen tietenkin kamalan nolostunut, Sarah kirjoitti Facebookissa.

Naisen kertomia uutisia ei ole kerrottu julkisuuteen.

– Niin kuin voitte kuvitella, tämä on ollut todella rankka viikko, ja yritän vain selvitä siitä, pormestari totesi australialaiselle News.com-au-sivustolle.

Takana reissu Suomeen

Herald Sunille hän totesi, että tapaus on vielä liian tuore käsiteltäväksi.

– Olen käynyt läpi korkeimmat huiput ja matalimmat alamäet hyvin lyhyessä ajassa, ja yritän vain selvitä perheeni ja ystävieni kanssa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Aaron puolestaan totesi kyseessä olevan yksityisasian, eikä halunnut kommentoida.

Vasta helmikuussa pari vieraili Suomessa ja onnistui näkemään revontulet Lappiin suuntautuneella reissullaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat