Mies jäi kiinni salasuhteestaan kiusallisella tavalla – miljoonat ihmiset ovat jo nähneet kielletyn suudelman: "Ilme hänen kasvoillaan on näkemisen arvoinen"

Pettäjämies jäi kiinni salasuhteestaan melko julkisella tavalla.

CBS:n urheilutoimittaja Roger Gonzalez jakoi Twitter-tilillään videon näennäisesti romanttisesta hetkestä, kertoo Newshub. Videolla mies ja hänen seuralaisensa suutelevat urheilukatsomossa.

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että suudelmassa oli jotain kiellettyä. Kun mies kuitenkin nimittäin suudelman tallentuneen kameralle ja sitä myöten myös televisioon, hän vetää käsivartensa nopeasti naisen ympäriltä ilmeen kertoessa kaiken tilanteen vakavuudesta. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gonzalezin twiitin myötä jo yli 25 miljoonaa ihmistä on päässyt todistamaan kiusallista hetkeä. Twiitillä onkin jo yli 330 000 tykkäystä ja sitä on twiitattu eteenpäin 85 000 kertaa. 

– Kun suutelet salarakastasi ja ymmärrät, että avioliittosi on ohi, koska sinua kuvataan, Gonzalez kiteytti videon twiitissään.

"Tämä on kultaa"

Twitterin lisäksi video on herättänyt hilpeyttä muun muassa Newshubin Facebook-sivuilla:

– Tämä on kultaa. Pahoitteluni hänen vaimoparalleen. Mutta hei, hän ei voi valehdella itseään ulos siitä. Koko maailma voi nähdä sen, naureskelee eräs kommentoija.

– Ilme hänen kasvoillaan on näkemisen arvoinen, tirskuu toinen.

"Heitä ei ole pilkattu niin kuin minua"

Metro-sivusto otti selvää tapauksesta ja sai selville, että kyseinen mies on ecuadorilainen Deyvi. Mies oli katsomassa Barcelona SC:n ja Delfinin välistä ottelua. Videon levittyä sosiaalisessa mediassa Deyvi on väistellyt vastuutaan omilla sometileillään.

– Jos tässä olisi nainen minun tilallani, mitä tekisitte? Uskottomista naisista on levinnyt useita videoita, mutta heitä ei ole pilkattu niin kuin minua. Toivon, että ette koskaan joudu minun tilanteeseeni, uskottomuuden tunnustanu mies valittaa ja kertoo katuvansa tekojaan.

Metron tietojen mukaan katumusharjoitukset eivät auttaneet, sillä mies on myöntänyt parisuhteensa olevan nyt ohi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: NewshubMetro

Lue myös:

    Uusimmat