Mies petti Instagram-mallia lukuisten naisten kanssa – lopulta älykello paljasti uskottomuuden: “Näin aina varoitusmerkkejä”

1:40
Älykellosta on moneksi. Esimerkiksi tämän miehen hengen älykello pelasti soittamalla hätänumeroon.

Instagram-malli sai tietää poikaystävänsä uskottomuudesta älykellon avustuksella.

Instagramissa yli 1,6 miljoonaa seuraajaa omaava malli Neyleen Ashley, 30, ei koskaan luottanut poikaystäväänsä, jonka kanssa ehti olla yhdessä kolme vuotta. Pariskunta asuikin yhdessä.

Epäluottamus sai vahvistuksen, kun poikaystävän kotiin jäänyt Apple Watch -älykello paljasti miehen puuhat, kertoo New York Post.

– Näin aina varoitusmerkkejä, Neyleen tunnustaa nyt.

"Hän kohteli minua kuin ketä tahansa"

Pari tapasi yhteisen ystävän välityksellä vuonna 2016, ja vaikka Neyleen aluksi piti miestä lapsellisena, hän ihastui tähän pian ja aloitti tämän kanssa kaukosuhteen. Nyt hän tietää, että kaukosuhde mahdollisti sen, että mies pystyi pitämään sivusuhteensa salassa.

– Olin ajatellut, että tapaillessani pikkukaupungin miestä hän olisi haltioitunut minusta, mutta hän kohteli minua niin kuin ketä tahansa, nainen kertoo.

Vasta pariskunnan muutettua yhteen Neyleen löysi lopulta jotain varoitusmerkkejä pahempaa: runsain mitoin todisteita niin suhteista prostituoitujen kanssa kuin suhteista muihin naisiin. Todisteet naiselle tarjoili miehen oma älykello.

Neyleen Ashley. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä. 

"Tulin uteliaaksi"

Eräänä päivänä Neyleen oli kotona, kun mies puuhasteli omiaan pihalla.

– Näin, että hänen Apple Watchinsa värisi ja värisi ja värisi. Tulin uteliaaksi, koska näin pienen neliön, joka näytti kuvalta tytön pepusta alusvaatteissa, ja avasin sen.

Selvisi, että mies oli lähetellyt viestejä toisen tyttöystävän kanssa kuukausia. Viestejä oli myös muilta naisilta, miehen ex-tyttöystävältä ja selvisipä sekin, että mies oli tavannut useita prostituoituja viikoittain.

Kun Neyleen otti asian puheeksi miehen kanssa, tämä vähätteli tekojaan. Pariskunta erosi. Neyleenin mukaan mies on myöhemmin yrittänyt luikerrella takaisin, mutta sinne ei ollut tulemista.

Tekniikka on paljastanut pettäjän ennenkin. Aiemmin kerroimme, kuinka aktiivisuusranneke paljasti naiselle, että mies oli uskottomilla teillä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja