Sara Parikka esittelee söpöä raskausvatsaansa – kertoo podcastissa: "Merkkasin itselleni kokonaisen kuukauden äitiyslomaa"

Salkkareista julkisuuteen ponnahtanut Sara Parikka poseeraa harvinaisessa kuvassa. Kolmatta lastaan odottava Parikka kertoo podcastissa muun muassa raskausajastaan ja työkuvioiden rauhoittamisesta.

Salatut elämät jättänyt näyttelijä ja nykyisin somevaikuttajana ja bloggaajana työskentelevä Sara Parikka esittelee söpöä vauvakumpuaan Papupatapodin uusimmassa Instagram-kuvassa. 

Parikka pitää yhdessä näyttelijä Johanna Puhakan kanssa Papupatapodi-nimistä podcastia. Uusimmassa jaksossa Parikka kertoo kolmannen raskauden etenemisestä.

Hän paljastaa podcastin jaksossa Puhakalle odottavansa tyttövauvaa. Saralla ja hänen aviomiehellään näyttelijä Mikko Parikalla on entuudestaan kaksi tytärtä, 5-vuotias Matilda ja 3-vuotias Mimosa.

– Minulla on sellainen äidinvaisto heittänyt aina ihan härän pyllyä. Olen ollut molempien tyttäriemme kohdalla sitä mieltä, että odotan poikalasta. Nyt ensimmäistä kertoo minusta tuntui, että odotan tyttölasta, Parikka kertoo. 

Parikka kertoo, että on merkannut itselleen alustavasti kuukauden verran varsinaista äitiyslomaa. 

– Olen ajatellut, että rauhoitan ensi vuotta töiden osalta, mutta merkkasin itselleni kokonaisen kuukauden äitiyslomaa. Nyt minun pitää vaan pitää itse siitä kiinni. Kyllä vähän jännittää, että miten kaikki taas menee. Mitä jos se väsymys yllättää? Parikka pohtii.

– Olen ajatellut, että mennään vähän tilanteen mukaan. Onneksi Mikon työ mahdollistaa sen, että hän voi olla paljon kotona apuna, Parikka pohtii. 

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat