Santtu Karvonen hauskuuttaa jälleen Onnela-sarjassa: "On aina ihanaa ekstraa päästä kameran eteen"

Santtu Karvonen palaa Jorman rooliin Onnelan toisella tuotantokaudella.

Näyttelijä Santtu Karvonen tunnetaan hulvattomista roolihahmoistaan. Tällä hetkellä hänet nähdäänOnnela- ja Sunnuntailounas-televisiosarjoissa, Pieniä suuria valheita -elokuvassa sekä ensi vuonna ilmestyvässä Fingerpori-elokuvassa. Niiden lisäksi hänet on kiinnitetty Ryhmäteatteriin.

– Teatteria olen tehnyt aina. On aina ihanaa ekstraa päästä kameran eteen, Karvonen kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa.

Onnela-sarjassa Karvonen näyttelee Jorma Kemppaista, joka asuu Antin (Eero Ritala) ja Saaran (Elena Leeve) naapurissa. Onnela on Suomen uusintaversio ruotsalaissarja Solsidanista

– En ole vielä oikein päättänyt, onko Jorma tarkoituksella mulkvisti vai onko hän vain sosiaalisesti niin kyvytön ja taidoton, että kuvittelee ulkopuolisita ihmisistä niin omituisesti ja eri tavalla, Karvonen analysoi hahmoaan. 

– Kun rupesimme tekemään ykköskautta kyselin ihmisiltä, mitä he ajattelivat. Osa oli sitä mieltä, että hahmoni on patamulkku ja osa taas sitä mieltä, ettei Jormalla ole hajuakaan mitä tekee tai ei vain ymmärrä, kun on niin tampio ja kyvytön. 

Onnelan toinen tuotantokausi torstaisin C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat