Samsung vahvisti: seuraavan Galaxy-huippupuhelimen julkistus 9. elokuuta – tämän verran Galaxy Note9:stä tiedetään jo

Samsung on vahvistanut järjestävänsä 9. elokuuta New Yorkissa seuraavan premium-luokan Galaxy-laitteensa julkistuksen. Luvassa on tietenkin Galaxy Note9, josta on kuultu jo paljon huhuja.

Myös me matkaamme paikan päälle New Yorkiin Samsungin tilaisuuteen ja tulemme kertomaan ensitunnelmat tulevasta uutuudesta heti tuoreeltaan.

Galaxy Note9:stä on lukuisten paljastusten perusteella muodostunut varsin kattava kokonaiskuva. Luvassa on läheisesti edeltäjänsä Galaxy Note8:n linjoilla designin suhteen jatkava uutuus, jonka sisuksista löytyy tuttuun tapaan samat järjestelmäpiirit kuin jo kevään Galaxy S9 -puhelimissa – Euroopassa siis Samsungin oma Exynos 9810 ja valituilla markkinoilla Qualcommin Snapdragon 845. Näytön koon on kerrottu kasvavan Galaxy Note8:n 6,32 tuumasta 6,38 tuumaan ja näytön reunusten pienenevän näin hitusen.

Jonkinlainen uudistus on luvassa myös Galaxy Note9:n takaa löytyvään kaksoiskameraan, mutta yksityiskohtia ei vielä tiedetä. Takana tärkeä uudistus on lisäksi sormenjälkilukijan siirtyminen kätevämpään paikkaan erilleen kamera-alueen alapuolelle.

Sisuksissa uutta on myös akun kapasiteetin 21 prosentin kasvu 4 000 milliampeerituntiin.

Lisäksi Galaxy Note -sarjalle tuttuun tyyliin Galaxy Note9 sisältää ja tukee luonnollisesti myös S Pen -kynän, joka on myös saamassa merkittäväksi huhuissa luonnehdittuja uudistuksia. Tarkempia yksityiskohtia ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Moni asia on myös säilymässä Galaxy Note9:ssä ennallaan – siinä ei ole lovea näytön yläreunassa, rakenne tulee olemaan yhä lasipintainen ja esimerkiksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä tulee yhä säilyttämään paikkansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja