Sami Kuronen muistelee pitkää radiouraansa – kirjoitti liikuttavan päivityksen: "Haikein mielin suljen nyt tämän ympyrän"

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: "Siinä mentiin jonkun rajan yli"

Sami Kuronen aloitti Radio Aallon taajuuksilla vuonna 2007.

Radiojuontaja Sami Kuronen veti tänään viimeisen Radio Aallon aamulähetyksen yhdessä juontajakollegoidensa Jenni Alexandrovan ja Jarkko Valteen kanssa. Kuronen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että tulevaisuuden työsuunnitelmista hän ei voi vielä puhua.

– Neuvottelut jatkosta on kesken, joten muuta kommentoitavaa ei tällä hetkellä ole. Jäähyväisiä ei ole tarkoitus suinkaan jättää, Kuronen viestitti MTV Uutisille. 

Kuronen kirjoitti viimeisen lähetyksen jälkeen koskettavan päivityksen radiovuosistaan.

– Tammikuun 11. päivä vuonna 2007 sain sanoa Radio Aallon taajuuksilla avaussanat: ”tsa tsa, kuuluuks tää”. Silloisen aamuparini Olga Ketosen kanssa soitimme ensimmäisenä biisinä Robbie Williamsin Feelin.

– Kohta 14 vuotta myöhemmin, monenlaisten fiilisten jälkeen kanava sammuu ja tekee tilaa uudelle Me Naiset -radiolle. Niin kuin olet ehkä lehdistä lukenut, myös Aallon aamutiimi kuopataan uudistuksen myötä.

Kuronen teki seitsemän vuoden syrjähypyn radio Suomipopin taajuuksille, mutta palasi takaisi Radio Aallon pariin.

– Onneksi sain tehdä vielä yhden (hyvin kummallisen) vuoden aamulähetyksiä yhdessä rakkaiden Jenni Alexandrovan ja Jarkko Valteen kanssa. Vuodet Aallolla ovat olleet opettavaisia ja antoisia.

– Itselleni oli aikanaan valtava hyppy siirtyä Turusta paikallisradiokuvioista isolle kirkolle ja isolle kanavalle ja päästä työskentelemään lukemattomien huipputyyppien kanssa. Tän päivityksen tila ei riitä kiittämään teitä kaikkia. Tiedätte kyllä keitä olette...

Kuronen ei vielä paljasta, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Haikein mielin suljen nyt tämän ympyrän. Jäähyväisiä en radiolle enkä kuuntelijoille ole suinkaan jättämässä. Työt jatkuvat, mutta ainakin hetken hieman kevyemmin kuin viimeiset 31 vuotta. Nyt ehdin (toivon mukaan) tekemään myös niitä asioita joihin ei ennen ole ollut aikaa.

– Toimenkuvani radiomaailmassa tarkentuu alkuvuoden aikana, mutta ääni kuuluu jatkossakin. Kiitos rakkaat kuuntelijat, Aalto ja onnea tulevaan Me Naiset radio!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja